Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată de ciuperci cu risotto

Pregătește o salată de ciuperci cu risotto folosind rețeta Bonduelle.

Pași de preparare

  • Se pun ciupercile feliate Bonduelle timp de 10 minute într-un vas cu apă caldă. Separat se fierb 150 ml de apă într-o cratiță mare, cu un pic de sare. Se adaugă orezul și se fierbe timp de 15-20 de minute.
  • Se scurge apa și se adaugă altă clocotită peste orez pentru a elimina orice exces de amidon. Între timp, se pune ceapa la foc mic până devine translucidă, nu maro. Se adaugă ciupercile feliate Bonduelle, pătrunjelul și putină sare.
  • Se combină orezul cu amestecul de ciupercile și ceapa și se adaugă 2 linguri de apă. Se amestecă bine. Se ia un vas în care se adaugă ingredientele pentru dressing.
  • Se toarnă tot peste amestecul de mai sus. Se asezonează după gust cu sare și piper negru macinat și se lasă să se răcească. Se servește rece.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de ciuperci cu risotto
3 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 150 ml apă caldă
  • 200 g orez risotto
  • 1 ceapă, tocată fin
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguri pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
  • Sare
  • Piper negru măcinat
  • Pentru dressing:
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Zeama de la o jumătate de lămâie
  • 1 lingură pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
  • Sare
  • Piper negru macinat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se pun ciupercile feliate Bonduelle timp de 10 minute într-un vas cu apă caldă. Separat se fierb 150 ml de apă într-o cratiță mare, cu un pic de sare. Se adaugă orezul și se fierbe timp de 15-20 de minute.

  • Pasul 2

    Se scurge apa și se adaugă altă clocotită peste orez pentru a elimina orice exces de amidon. Între timp, se pune ceapa la foc mic până devine translucidă, nu maro. Se adaugă ciupercile feliate Bonduelle, pătrunjelul și putină sare.

  • Pasul 3

    Se combină orezul cu amestecul de ciupercile și ceapa și se adaugă 2 linguri de apă. Se amestecă bine. Se ia un vas în care se adaugă ingredientele pentru dressing.

  • Pasul 4

    Se toarnă tot peste amestecul de mai sus. Se asezonează după gust cu sare și piper negru macinat și se lasă să se răcească. Se servește rece.