Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată de ciuperci cu castraveți și fasole albă în sos tomat

O salată gustoasă și sățioasă!

Pași de preparare

  • Punem pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj. Scurgem sucul ciupercilor și castraveților murați. Tăiem în cubulețe mici castraveții, ceapa și ardeii.

  • Călim ceapa în uleiul de masline și adăugam sosul de roșii, apoi le lăsăm să fiarbă la foc mic.

  • Amestecăm toate legumele cu fasolea albă în sos tomat Bretona, împreună cu pastele fierte. La final adăugăm sosul de roșii și condimentăm după gust.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată de ciuperci cu castraveți și fasole albă în sos tomat
10 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 250 g BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat
  • 60 g Ciuperci feliate Bonduelle
  • 70 g Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle
  • 400 g paste
  • 50 g sos de roșii
  • 50 g ceapă
  • 20 ml. ulei de măsline
  • 5 g sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Punem pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj. Scurgem sucul ciupercilor și castraveților murați. Tăiem în cubulețe mici castraveții, ceapa și ardeii.

  • Pasul 2

    Călim ceapa în uleiul de masline și adăugam sosul de roșii, apoi le lăsăm să fiarbă la foc mic.

  • Pasul 3

    Amestecăm toate legumele cu fasolea albă în sos tomat Bretona, împreună cu pastele fierte. La final adăugăm sosul de roșii și condimentăm după gust.