1. >Rețete
  2. >Salată de ciuperci cu castraveți și fasole albă în sos tomat

Salată de ciuperci cu castraveți și fasole albă în sos tomat

O salată gustoasă și sățioasă!
Mediu
5 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
250 g BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat

60 g Ciuperci feliate Bonduelle

70 g Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle

400 g paste

50 g sos de roșii

50 g ceapă

20 ml. ulei de măsline

5 g sare
Ingrediente pentru 5 persoane
250 g BRETONA, Fasole albă boabe în sos tomat

60 g Ciuperci feliate Bonduelle

70 g Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle

400 g paste

50 g sos de roșii

50 g ceapă

20 ml. ulei de măsline

5 g sare
  1. Pași 1
    Punem pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj. Scurgem sucul ciupercilor și castraveților murați. Tăiem în cubulețe mici castraveții, ceapa și ardeii.
  2. Pași 2
    Călim ceapa în uleiul de masline și adăugam sosul de roșii, apoi le lăsăm să fiarbă la foc mic.
  3. Pași 3
    Amestecăm toate legumele cu fasolea albă în sos tomat Bretona, împreună cu pastele fierte. La final adăugăm sosul de roșii și condimentăm după gust.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Risotto de hrișcă cu dovleac și ciuperci

    Delicios și ușor de preparat! O nouă rețetă cu Cerealli Bonduelle

  • Wrap cu fasole neagră

    Rețetă mexicană cu pui și fasole neagră!

  • Salată de ton cu fasole neagră și verde

    O salată ideală pentru fiecare moment al zilei!