1. >Rețete
  2. >Salată cu ton și fasole verde

Salată cu ton și fasole verde

Pentru o seară relaxată în familie!
Ușor
2 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
150 g fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle

120 g ton din conservă

2 ouă fierte tari

4 – 5 roşii cherry

1 salată verde

100 g măsline

1/2 lămâie

1/2 lingură muştar iute

1 ceapă roşie mică

1 căţel de usturoi

Ulei de măsline

Sare

Piper
Ingrediente pentru 2 persoane
150 g fasole verde păstăi rotunde, tăiate Bonduelle

120 g ton din conservă

2 ouă fierte tari

4 – 5 roşii cherry

1 salată verde

100 g măsline

1/2 lămâie

1/2 lingură muştar iute

1 ceapă roşie mică

1 căţel de usturoi

Ulei de măsline

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Fierbem fasolea verde până când se înmoaie uşor, dar totuşi să rămână crocantă. Scurgem şi clătim cu apă rece.
  2. Pași 2
    Curăţăm ouăle de coajă şi le tăiem felii groase. Roşiile se taie în două. Spălăm frunzele de salată, le zvântăm bine şi le aşezăm pe fundul unei salatiere. Deasupra punem amestecate fasolea verde, bucăţile de ton, feliile de ouă, roşiile, măslinele şi ceapa tăiată rondele.
  3. Pași 3
    Separat, amestecăm sucul de lămâie, muştarul, uleiul de măsline, sare, piper, după gust şi usturoiul zdrobit. Amestecul se toarnă peste salată şi se serveşte după ce lăsăm preparatul 5 minute să se asezoneze.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată cu fasole verde, conopidă, morcov...

    O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!

  • Supă Minestrone cu dovleac

    O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.

  • Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și îș...