Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată cu legume mexicane și couscous

Un preparat sățios și delicios

Pași de preparare

  • Cântărim o cană de coucous și 2 părți de apă. Punem apa la fiert, iar când atinge punctul de fierbere oprim focul și adăugăm coucous-ul. Acoperim cu un capac circa 7-10 minute.

  • Fierbem ouăle 5-6 minute, le curățăm de coajă și le tăiem în 4. Tăiem în rondele ceapa verde și ridichile, pătrunjelul și salata verde mărunt.

  • Rumenim în tigaie feliile de prosciutto cu puțin ulei de măsline pentru a deveni crocante. Condimentăm cu pudră curry.

  • Asamblăm salata adăugând pe rând peste salata verde și creață, couscous, pătrunjel, ridichi, ceapă, amestecul Mexico Mix și rucola. Adăugăm și feliile de prosciutto crocante. Asezonăm cu sare, piper, zeamă de lămâie, ulei de măsline și amestecăm ușor. Așezăm ouăle fierte și decorăm cu germeni de mazăre.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată cu legume mexicane și couscous
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-amestec-mexican">1 conservă (340 g) Mexico Mix GOLD Bonduelle</a></p>
  • <p>1 cană couscous</p>
  • <p>6 felii prosciutto</p>
  • <p>4 ouă</p>
  • <p>8 ridichi</p>
  • <p>1 lăm&acirc;ie</p>
  • <p>1 legătură ceapă verde</p>
  • <p>2 legături pătrunjel</p>
  • <p>8 frunze salată verde</p>
  • <p>6 frunze salată creață</p>
  • <p>1 m&acirc;nă de rucola</p>
  • <p>2 lingurițe pudră curry</p>
  • <p>germeni de mazăre</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Cântărim o cană de coucous și 2 părți de apă. Punem apa la fiert, iar când atinge punctul de fierbere oprim focul și adăugăm coucous-ul. Acoperim cu un capac circa 7-10 minute.

  • Pasul 2

    Fierbem ouăle 5-6 minute, le curățăm de coajă și le tăiem în 4. Tăiem în rondele ceapa verde și ridichile, pătrunjelul și salata verde mărunt.

  • Pasul 3

    Rumenim în tigaie feliile de prosciutto cu puțin ulei de măsline pentru a deveni crocante. Condimentăm cu pudră curry.

  • Pasul 4

    Asamblăm salata adăugând pe rând peste salata verde și creață, couscous, pătrunjel, ridichi, ceapă, amestecul Mexico Mix și rucola. Adăugăm și feliile de prosciutto crocante. Asezonăm cu sare, piper, zeamă de lămâie, ulei de măsline și amestecăm ușor. Așezăm ouăle fierte și decorăm cu germeni de mazăre.