Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată cu fasole roșie, măr și brânză

Un gust deosebit pentru momente speciale alături de cei dragi.

Pași de preparare

  • Îndepărtăm cotorul andivei și scoatem miezul dur al acesteia. Tăiem în fâșii două dintre andive și îndepărtăm frunzele celei de-a treia. Așezam frunzele acesteia pe un platou, sau pe 4 farfurii.

  • Curățăm portocala de coajă, apoi tăiem portocala și mărul în bucățele. Amestecăm fâșiile de andive cu fasolea și cu bucățelele de portocală și de măr.

  • Răspândim brânza de capră și nucile peste conținut. Facem un dressing din maioneză, iaurt și suc de lime pe care îl turnăm peste salată și adăugăm, după gust, sare și piper.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată cu fasole roșie, măr și brânză
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 3 andive verzi
  • 1 portocală
  • 1 măr roșu
  • 75 g brânză de capră mărunțită
  • 50 g de nuci tocate mărunt
  • 1 lingură maioneză
  • 2 linguri de iaurt
  • 1 lime zdrobit
  • Piper și sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Îndepărtăm cotorul andivei și scoatem miezul dur al acesteia. Tăiem în fâșii două dintre andive și îndepărtăm frunzele celei de-a treia. Așezam frunzele acesteia pe un platou, sau pe 4 farfurii.

  • Pasul 2

    Curățăm portocala de coajă, apoi tăiem portocala și mărul în bucățele. Amestecăm fâșiile de andive cu fasolea și cu bucățelele de portocală și de măr.

  • Pasul 3

    Răspândim brânza de capră și nucile peste conținut. Facem un dressing din maioneză, iaurt și suc de lime pe care îl turnăm peste salată și adăugăm, după gust, sare și piper.