Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată crocantă cu fasole verde bio

Un deliciu sănătos cu fasole verde bio

Pași de preparare

  • Tăiem mărunt ceapa verde, rondele ceapa roșie, pe jumătate și apoi felii ridichile. Tăiem în cubulețe avocado, roșiile cherry mărunt, în felii mari cartofii și mărunt salata radicchio.

  • Fierbem cartofii noi și morcovii baby în apă fierbinte cu puțină sare, apoi îi tragem la tigaie în puțin unt până capătă o culoare aurie și o textură crocantă. Asezonăm cu sare, piper și cimbru.

  • Asamblăm într-un bol mare salata: rucola, valeriană, salata radicchio, ridichiile, avocado, roșiile cherry, mozzarela bocconcini, ceapa roșie, fasolea verde BIO Bonduelle, măslinele kalamata. Dresăm cu ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic, sare și piper.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată crocantă cu fasole verde bio
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
  • 100 g morcovi baby
  • 18 buc. mozzarella bocconcini
  • 10 roșii cherry
  • 6 cartofi noi mici
  • 3 ridichi
  • 2 buc. ceapă roșie
  • 2 fire ceapă verde
  • 1 avocado negru
  • 1 salată radicchio
  • 100 g măsline kalamata
  • 3 cuburi unt
  • 1 mână rucola
  • 1 mână valeriană
  • cimbru
  • ulei de măsline extravirgin
  • oțet balsamic
  • sare și piper după gust
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem mărunt ceapa verde, rondele ceapa roșie, pe jumătate și apoi felii ridichile. Tăiem în cubulețe avocado, roșiile cherry mărunt, în felii mari cartofii și mărunt salata radicchio.

  • Pasul 2

    Fierbem cartofii noi și morcovii baby în apă fierbinte cu puțină sare, apoi îi tragem la tigaie în puțin unt până capătă o culoare aurie și o textură crocantă. Asezonăm cu sare, piper și cimbru.

  • Pasul 3

    Asamblăm într-un bol mare salata: rucola, valeriană, salata radicchio, ridichiile, avocado, roșiile cherry, mozzarela bocconcini, ceapa roșie, fasolea verde BIO Bonduelle, măslinele kalamata. Dresăm cu ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic, sare și piper.