Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Salată Cesar cu pui

În anii ` 20 (secolul XX),italienii au fost primii care au servit Salată Cesar. Există mai multe variante la această salată - numai cu crutoane, cu pui sau cu anșoa.

Pași de preparare

  • Se rup frunzele de salată, se spălă și se scurg.
  • Se taie carnea bucăți mici, se prăjește câteva minute în ulei încins, și se condimentează cu sare și piper.
  • Uleiul de măsline se amestecă cu gălbenușul, adăugând muștar, suc de lămâie, un cățel de usturoi și parmezan ras, după care putem pune după gust sare, zahăr și piper.
  • Se taie chiflele și se prăjesc cu un cățel de usturoi tocat

Rețete care te-ar putea interesa

Salată Cesar cu pui
2 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 salată verde (poate fi iceberg)
  • 1 piept de pui
  • 1 chiflă (sau pâine prăjită)
  • 1/2 pahar de ulei de măsline
  • 1 linguriță muștar
  • 1 linguriță suc de lămâie
  • 1 gălbenuș
  • 2 căței usturoi
  • 225 g parmezan
  • Sare
  • Piper
  • Zahăr
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se rup frunzele de salată, se spălă și se scurg.

  • Pasul 2

    Se taie carnea bucăți mici, se prăjește câteva minute în ulei încins, și se condimentează cu sare și piper.

  • Pasul 3

    Uleiul de măsline se amestecă cu gălbenușul, adăugând muștar, suc de lămâie, un cățel de usturoi și parmezan ras, după care putem pune după gust sare, zahăr și piper.

  • Pasul 4

    Se taie chiflele și se prăjesc cu un cățel de usturoi tocat