Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată Cesar cu pui
În anii ` 20 (secolul XX),italienii au fost primii care au servit Salată Cesar. Există mai multe variante la această salată - numai cu crutoane, cu pui sau cu anșoa.
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 salată verde (poate fi iceberg)
1 piept de pui
1 chiflă (sau pâine prăjită)
1/2 pahar de ulei de măsline
1 linguriță muștar
1 linguriță suc de lămâie
1 gălbenuș
2 căței usturoi
225 g parmezan
Sare
Piper
Zahăr
Ingrediente pentru 2 persoane
1 salată verde (poate fi iceberg)
1 piept de pui
1 chiflă (sau pâine prăjită)
1/2 pahar de ulei de măsline
1 linguriță muștar
1 linguriță suc de lămâie
1 gălbenuș
2 căței usturoi
225 g parmezan
Sare
Piper
Zahăr
Pași 1
Se rup frunzele de salată, se spălă și se scurg.
Pași 2
Se taie carnea bucăți mici, se prăjește câteva minute în ulei încins, și se condimentează cu sare și piper.
Pași 3
Uleiul de măsline se amestecă cu gălbenușul, adăugând muștar, suc de lămâie, un cățel de usturoi și parmezan ras, după care putem pune după gust sare, zahăr și piper.
Pași 4
Se taie chiflele și se prăjesc cu un cățel de usturoi tocat
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu mazăre, măsline și pesto
Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduelle te poate ajuta și poate da savoare salatei tale mediteraneene.
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și îș...
Mâncare de fasole albă cu ciolan
Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă cu o rețetă tradițională, bogată în fibre și proteine, pent...