Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Salată caldă de fasole verde, zucchini și pancetta crocantă

O salată bogată în vitamine, sățioasă, perfectă pentru prânz sau o cină ușoară

Pași de preparare

 • Tăiem zucchini în felii de aproximativ 1 cm, tocăm mărunt pătrunjelul și usturoiul, pancetta (bacon-ul) și cubulețe painea. Așezăm crutoanele într-o tavă cu hartie de copt, le pulverizăm cu puțin ulei de măsline, boia afumată, sare și piper și le dăm puțin la cuptor.

 • Într-o tigaie prăjim zucchini în puțin usturoi până capătă o culoare bun-aurie. Prăjim puțin și nucile.

 • Separat, prăjim și pancetta până devine ușor crocantă.

 • Scurgem fasolea verde de lichid. Amestecăm într-un bol mai mare toate ingredientele: fasolea verde, zucchini, nucile, crutoanele, pancetta. Le dresăm cu oțet alb, ulei de măsline, sare și piper. Opțional, putem adăuga și o mână de zmeură.

Rețete care te-ar putea interesa

Salată caldă de fasole verde, zucchini și pancetta crocantă
2 persoane 15-30 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Tăiem zucchini în felii de aproximativ 1 cm, tocăm mărunt pătrunjelul și usturoiul, pancetta (bacon-ul) și cubulețe painea. Așezăm crutoanele într-o tavă cu hartie de copt, le pulverizăm cu puțin ulei de măsline, boia afumată, sare și piper și le dăm puțin la cuptor.

 • Pasul 2

  Într-o tigaie prăjim zucchini în puțin usturoi până capătă o culoare bun-aurie. Prăjim puțin și nucile.

 • Pasul 3

  Separat, prăjim și pancetta până devine ușor crocantă.

 • Pasul 4

  Scurgem fasolea verde de lichid. Amestecăm într-un bol mai mare toate ingredientele: fasolea verde, zucchini, nucile, crutoanele, pancetta. Le dresăm cu oțet alb, ulei de măsline, sare și piper. Opțional, putem adăuga și o mână de zmeură.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.