Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ruladă de pui cu ciuperci și bacon

Ruladă de pui cu ciuperci și bacon. Florin Alexandru Leonte

Pași de preparare

  • Se fierbe orezul. Se călesc legumele mexicane cu ulei de măsline, sare, boia și piper. Se adaugă orezul și se lasă până când orezul absoarbe toată zeama legumelor.
  • Se ia pieptul de pui, se bate, se pune sare și piper. Se pun ciupercile tăiate mărunt, se pune baconul, sare, piper, se rulează și se pun la cuptor timp de 10 minute, într-o tavă la 180 de grade.
  • Într-o tigaie se pune smântână lichidă și se lasă până când dă în clocot. Se adaugă gorgonzola, sare și piper și se amestecă până când devine omogenă.
  • Se așează pe o farfurie sosul, se pun rulourile tăiate în jumătate și orezul cu pătrunjel deasupra. Se servește atât cald, cât și rece. Poftă mare!

Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă de pui cu ciuperci și bacon
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 1 conservă (340 g) Amestec de legume Mexico Mix GOLD Bonduelle
  • 400 g piept de pui
  • 250 g orez
  • 1 linguriță boia
  • 4 felii bacon
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 cățel Usturoi
  • 100 g gorgonzola
  • 100 g smântână dulce
  • 100 ml ulei măsline
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierbe orezul. Se călesc legumele mexicane cu ulei de măsline, sare, boia și piper. Se adaugă orezul și se lasă până când orezul absoarbe toată zeama legumelor.

  • Pasul 2

    Se ia pieptul de pui, se bate, se pune sare și piper. Se pun ciupercile tăiate mărunt, se pune baconul, sare, piper, se rulează și se pun la cuptor timp de 10 minute, într-o tavă la 180 de grade.

  • Pasul 3

    Într-o tigaie se pune smântână lichidă și se lasă până când dă în clocot. Se adaugă gorgonzola, sare și piper și se amestecă până când devine omogenă.

  • Pasul 4

    Se așează pe o farfurie sosul, se pun rulourile tăiate în jumătate și orezul cu pătrunjel deasupra. Se servește atât cald, cât și rece. Poftă mare!