Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ruladă de pui umplută cu morcovi și spanac

Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie. Sandru Elena

Pași de preparare

  • Pieptul de pui se taie în două și se condimentează, lăsându-l la rece până se pregătește spanacul și morcovii. Se curăță și se taie ceapa, după care se pune în tigaie, în uleiul încins până începe să sticlească.
  • Spanacul se lasă la decongelat, apoi se pune peste ceapă , adăugând sare după preferințe.
  • Morcovii se fierb cu apă și sare, iar când sunt fierți se trec pe sub un jet de apă rece, urmând a-i da la blender. Se condimentează cu ghimbir și sare, după gust.
  • Pieptul de pui se bate cu o folie subțire, pentru a rămâne de grosimea degetului, apoi se pun spanacul și morcovii obținuți. Se rulează pieptul de pui cu ajutorul unei folii. Rulada, învelită în folie, se pune la fiert circa 10-15 minute, în apă cu sare. Se pregătesc condimentele pentru a tapeta rulada.
  • Rozmarinul, chilli și busuiocul, toate se amestecă și, când s-a răcit rulada, se presară peste ea, apoi se poate tăia și servi. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Ruladă de pui umplută cu morcovi și spanac
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Spanac tocat Bonduelle
  • 1 piept pui
  • 2 morcovi
  • 2 cepe de mărime potrivită
  • Ulei
  • Rozmarin mărunțit
  • Chilli
  • Busuioc
  • Sare
  • Ghimbir
Pași de preparare
  • Pasul 1
    Pieptul de pui se taie în două și se condimentează, lăsându-l la rece până se pregătește spanacul și morcovii. Se curăță și se taie ceapa, după care se pune în tigaie, în uleiul încins până începe să sticlească.
  • Pasul 2
    Spanacul se lasă la decongelat, apoi se pune peste ceapă , adăugând sare după preferințe.
  • Pasul 3
    Morcovii se fierb cu apă și sare, iar când sunt fierți se trec pe sub un jet de apă rece, urmând a-i da la blender. Se condimentează cu ghimbir și sare, după gust.
  • Pasul 4
    Pieptul de pui se bate cu o folie subțire, pentru a rămâne de grosimea degetului, apoi se pun spanacul și morcovii obținuți. Se rulează pieptul de pui cu ajutorul unei folii. Rulada, învelită în folie, se pune la fiert circa 10-15 minute, în apă cu sare. Se pregătesc condimentele pentru a tapeta rulada.
  • Pasul 5
    Rozmarinul, chilli și busuiocul, toate se amestecă și, când s-a răcit rulada, se presară peste ea, apoi se poate tăia și servi. Poftă bună!
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.