Pași de preparare
-
Pieptul de pui se taie în două și se condimentează, lăsându-l la rece până se pregătește spanacul și morcovii. Se curăță și se taie ceapa, după care se pune în tigaie, în uleiul încins până începe să sticlească.
-
Spanacul se lasă la decongelat, apoi se pune peste ceapă , adăugând sare după preferințe.
-
Morcovii se fierb cu apă și sare, iar când sunt fierți se trec pe sub un jet de apă rece, urmând a-i da la blender. Se condimentează cu ghimbir și sare, după gust.
-
Pieptul de pui se bate cu o folie subțire, pentru a rămâne de grosimea degetului, apoi se pun spanacul și morcovii obținuți. Se rulează pieptul de pui cu ajutorul unei folii. Rulada, învelită în folie, se pune la fiert circa 10-15 minute, în apă cu sare. Se pregătesc condimentele pentru a tapeta rulada.
-
Rozmarinul, chilli și busuiocul, toate se amestecă și, când s-a răcit rulada, se presară peste ea, apoi se poate tăia și servi. Poftă bună!