1. >Rețete
  2. >Roșii umplute cu orez și fasole roșie

Roșii umplute cu orez și fasole roșie

O masă tradițională reinterpretată.
Mediu
2 persoane
50 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g fasole roșie Bonduelle

6 roșii mari

120 g orez arborio

100 g parmezan

150 g baby spanac

10 capere

1 ceapă roșie

1/2 lămâie

2 căței usturoi

3 linguri muguri de pin

5 frunze de salată verde

1 mână de rucola

2 legături pătrunjel

busuioc frunze

2 linguri ulei de măsline extravirgin
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g fasole roșie Bonduelle

6 roșii mari

120 g orez arborio

100 g parmezan

150 g baby spanac

10 capere

1 ceapă roșie

1/2 lămâie

2 căței usturoi

3 linguri muguri de pin

5 frunze de salată verde

1 mână de rucola

2 legături pătrunjel

busuioc frunze

2 linguri ulei de măsline extravirgin
  1. Pași 1
    Tăiem mărunt ceapa roșie, pătrunjelul și usturoiul. Scobim roșiile și păstrăm miezul lor. Punem la fiert orezul arborio în funcție de timpul menționat pe eticheta produsului.
  2. Pași 2
    Facem sosul pesto din pătrunjel, usturoi, rucola, frunze de busuioc, muguri de pin, puțin ulei de măsline extravirgin, zeamă de lămâie, parmezan, salată verde pe care le amestecăm într-un blender. Acesta va da o pată de culoare preparatului și o aromă delicioasă.
  3. Pași 3
    Într-o tigaie călim în puțin ulei baby spanacul și ceapa roșie, adăugăm orezul arborio pre-fiert, fasolea roșie scursă în prealabil de surplusul de lichid, caperele, parmezanul și miezul de la roșii.
  4. Pași 4
    Umplem roșiile cu acest amestec și le introducem la cuptorul încălzit în prealabil la 180°C timp de 25 de minute
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Burger vegetal

    O alternativă vegetariană pentru burgerul cu carne

  • Tacos cu porumb și fasole roșie

    Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat ...

  • Supă minestrone cu spanac

    O supă de legume delicioasă cu fasole roșie și spanac