Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Roșii umplute cu orez și fasole roșie

O masă tradițională reinterpretată

Pași de preparare

  • Tăiem mărunt ceapa roșie, pătrunjelul și usturoiul. Scobim roșiile și păstrăm miezul lor. Punem la fiert orezul arborio în funcție de timpul menționat pe eticheta produsului.

  • Facem sosul pesto din pătrunjel, usturoi, rucola, frunze de busuioc, muguri de pin, puțin ulei de măsline extravirgin, zeamă de lămâie, parmezan, salată verde pe care le amestecăm într-un blender. Acesta va da o pată de culoare preparatului și o aromă delicioasă.

  • Într-o tigaie călim în puțin ulei baby spanacul și ceapa roșie, adăugăm orezul arborio pre-fiert, fasolea roșie scursă în prealabil de surplusul de lichid, caperele, parmezanul și miezul de la roșii.

  • Umplem roșiile cu acest amestec și le introducem la cuptorul încălzit în prealabil la 180°C timp de 25 de minute

Rețete care te-ar putea interesa

Roșii umplute cu orez și fasole roșie
2 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 200 g fasole roșie Bonduelle
  • 6 roșii mari
  • 120 g orez arborio
  • 100 g parmezan
  • 150 g baby spanac
  • 10 capere
  • 1 ceapă roșie
  • 1/2 lămâie
  • 2 căței usturoi
  • 3 linguri muguri de pin
  • 5 frunze de salată verde
  • 1 mână de rucola
  • 2 legături pătrunjel
  • busuioc frunze
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tăiem mărunt ceapa roșie, pătrunjelul și usturoiul. Scobim roșiile și păstrăm miezul lor. Punem la fiert orezul arborio în funcție de timpul menționat pe eticheta produsului.

  • Pasul 2

    Facem sosul pesto din pătrunjel, usturoi, rucola, frunze de busuioc, muguri de pin, puțin ulei de măsline extravirgin, zeamă de lămâie, parmezan, salată verde pe care le amestecăm într-un blender. Acesta va da o pată de culoare preparatului și o aromă delicioasă.

  • Pasul 3

    Într-o tigaie călim în puțin ulei baby spanacul și ceapa roșie, adăugăm orezul arborio pre-fiert, fasolea roșie scursă în prealabil de surplusul de lichid, caperele, parmezanul și miezul de la roșii.

  • Pasul 4

    Umplem roșiile cu acest amestec și le introducem la cuptorul încălzit în prealabil la 180°C timp de 25 de minute