Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Rigatoni cu fasole albă

O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.

Pași de preparare

  • Tocăm mărunt ceapa și o amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline.

  • Adaugăm ciupercile și fasolea albă, apoi încălzim conținutul câteva minute. Adăugăm smântâna și asezonăm.

  • Gătim rigatoni în conformitate cu instrucțiunile de pe pachet. Aranjăm farfuriile, presărăm ceapa verde tăiată rondele și servim.

Rețete care te-ar putea interesa

Rigatoni cu fasole albă
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/ciuperci-feliate-sterilizate">1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle</p>
  • <p>1 borcan de sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>500 g rigatoni</p>
  • <p>Ceapă verde</p>
  • <p>Sare și piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm mărunt ceapa și o amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline.

  • Pasul 2

    Adaugăm ciupercile și fasolea albă, apoi încălzim conținutul câteva minute. Adăugăm smântâna și asezonăm.

  • Pasul 3

    Gătim rigatoni în conformitate cu instrucțiunile de pe pachet. Aranjăm farfuriile, presărăm ceapa verde tăiată rondele și servim.