Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Rigatoni cu fasole albă

O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.

Pași de preparare

  • Tocăm mărunt ceapa și o amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline.

  • Adaugăm ciupercile și fasolea albă, apoi încălzim conținutul câteva minute. Adăugăm smântâna și asezonăm.

  • Gătim rigatoni în conformitate cu instrucțiunile de pe pachet. Aranjăm farfuriile, presărăm ceapa verde tăiată rondele și servim.

Rețete care te-ar putea interesa

Rigatoni cu fasole albă
4 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 1 borcan de smântână
  • 500 g rigatoni
  • Ceapă verde
  • Sare și piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm mărunt ceapa și o amestecăm cu o linguriță de ulei de măsline.

  • Pasul 2

    Adaugăm ciupercile și fasolea albă, apoi încălzim conținutul câteva minute. Adăugăm smântâna și asezonăm.

  • Pasul 3

    Gătim rigatoni în conformitate cu instrucțiunile de pe pachet. Aranjăm farfuriile, presărăm ceapa verde tăiată rondele și servim.