Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ragu în pâine cu fasole roșie

O rețetă gustoasă pentru întreaga familie.

Pași de preparare

 • Tăiem și călim ceapa și ardeiul roșu, după care adăugăm carnea de vită tăiatăa cubulețe. Le condimentăm cu sare, piper, fulgii de chilli și le lăsăm la flacără mare. Turnăm sosul de roșii peste carne și, timp de două ore, lăsăm la foc mic până când vita este rumenită. Din când în când, putem adăuga puțină apă, ca să nu se prindă.

 • Înainte cu 15 minute de final, adăugăm fasolea roșie în sos tomat Peruana și 1/2 de conservă porumb Gold Chilli.

 • Tăiem partea superioara a pâinii sub formă de capac, scoatem miezul astfel încât să rămână un strat de 1.5 - 2 cm în interior și o așezăm în cuptorul fierbinte cca. 10 minute. Pâinile ușor rumenite nu vor absorbi sosul ragu. Punem conținutul în pâine.

Rețete care te-ar putea interesa

Ragu în pâine cu fasole roșie
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Tăiem și călim ceapa și ardeiul roșu, după care adăugăm carnea de vită tăiatăa cubulețe. Le condimentăm cu sare, piper, fulgii de chilli și le lăsăm la flacără mare. Turnăm sosul de roșii peste carne și, timp de două ore, lăsăm la foc mic până când vita este rumenită. Din când în când, putem adăuga puțină apă, ca să nu se prindă.

 • Pasul 2

  Înainte cu 15 minute de final, adăugăm fasolea roșie în sos tomat Peruana și 1/2 de conservă porumb Gold Chilli.

 • Pasul 3

  Tăiem partea superioara a pâinii sub formă de capac, scoatem miezul astfel încât să rămână un strat de 1.5 - 2 cm în interior și o așezăm în cuptorul fierbinte cca. 10 minute. Pâinile ușor rumenite nu vor absorbi sosul ragu. Punem conținutul în pâine.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.