Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pulpe de pui la cuptor cu legume

Un gust extraordinar și o aromă interesantă. Bogdan Mohora

Pași de preparare

 • Se fierb cartofii și pulpele de pui în apă cu sare pentru aproximativ 10 minute și apoi se lasă la scurs și răcit. Între timp, se spală și curăță legumele, ceapa, usturoiul.

 • Se unge o tavă cu ulei de măsline și se așează cartofii tăiați cubulețe. Se așază apoi o pătura de rondele de ceapă. Se pun restul de legume Bonduelle și se amestecă cu căței de usturoi. Se așază peste pătura formată pulpele de pui semi-fierte, care se ung cu amestec de ulei de măsline, lămâie și boia dulce.

 • Se condimentează, după gust, cu sare și piper pe deasupra, înainte de a fi puse la cuptor. Se lasă în cuptor la 180-190 de grade, 20-25 de minute și se servește cald.

Rețete care te-ar putea interesa

Pulpe de pui la cuptor cu legume
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Se fierb cartofii și pulpele de pui în apă cu sare pentru aproximativ 10 minute și apoi se lasă la scurs și răcit. Între timp, se spală și curăță legumele, ceapa, usturoiul.

 • Pasul 2

  Se unge o tavă cu ulei de măsline și se așează cartofii tăiați cubulețe. Se așază apoi o pătura de rondele de ceapă. Se pun restul de legume Bonduelle și se amestecă cu căței de usturoi. Se așază peste pătura formată pulpele de pui semi-fierte, care se ung cu amestec de ulei de măsline, lămâie și boia dulce.

 • Pasul 3

  Se condimentează, după gust, cu sare și piper pe deasupra, înainte de a fi puse la cuptor. Se lasă în cuptor la 180-190 de grade, 20-25 de minute și se servește cald.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.