1. >Rețete
  2. >Pui cu ciuperci, morcovi și cartofi

Pui cu ciuperci, morcovi și cartofi

O rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini

4 cartofi

2 cepe

8 pulpe de pui dezosate

1 lingură condimente pentru pui

1 linguriță boia dulce

1 linguriță rozmarin

Sare

2 linguri ulei

100 ml. vin alb demi-sec

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

1 conservă (400 g) Morcovi tineri extra-fini

4 cartofi

2 cepe

8 pulpe de pui dezosate

1 lingură condimente pentru pui

1 linguriță boia dulce

1 linguriță rozmarin

Sare

2 linguri ulei

100 ml. vin alb demi-sec

Piper
  1. Pași 1
    Se condimentează carnea de pui. Se curăță cartofii și se taie felii mai mari, ceapa se curăță și se taie în 4.
  2. Pași 2
    Într-un castron, se amestecă cartofii cu ceapa și ciupercile, se pun cele 2 linguri de ulei, boia, sare, piper și rozmarin și se amestecă ușor.
  3. Pași 3
    Legumele astfel preparate se pun într-un vas termorezistent. Deasupra legumelor, punem bucățile de carne condimentate, turnăm și vinul și dăm la cuptorul preîncălzit, 30-35 de minute. Scoatem tava din cuptor și întoarcem carnea, moment în care punem și morcovii din conservă.
  4. Pași 4
    Mai dăm la cuptor 5 minute. Se presară pătrunjel tocat și se poate servi.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată de mazăre cu cartofi de primăvară

    O alegere apetisantă și sățioasă, ce poate fi consumată ca o gustare sau ca și garnitură.

  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...