Pași de preparare
-
Tăiem pulpele dezosate de pui în fâșii cu grosimea de 1 cm. Condimentăm cu sare și piper dupa gust. Încingem uleiul într-o tigaie încăpătoare și prăjim bucățelele de pui. Când sunt gata rumenite le scoatem într-un castron și le punem deoparte.
-
Călim ușor ceapa tăiată mărunt în grăsimea rămasă în tigaie. Adăugăm o jumătate de conservă de roșii și punem o foaie de dafin. Amestecăm bine și adăugăm o jumătate de pahar de apă. Când începe să fiarbă o lăsăm să clocotească 10 minute la foc mic.
-
La final, adăugăm conserva de fasole alba în sos curry Indiana și o amestecăm împreună cu carnea. Le mai lăsăm puțin la foc, cât să se încălzeasca totul din nou. Condimentăm după gust cu sare și piper.