Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pui cu fasole albă în sos curry

O rețetă inedită și foarte gustoasă.

Pași de preparare

 • Tăiem pulpele dezosate de pui în fâșii cu grosimea de 1 cm. Condimentăm cu sare și piper dupa gust. Încingem uleiul într-o tigaie încăpătoare și prăjim bucățelele de pui. Când sunt gata rumenite le scoatem într-un castron și le punem deoparte.

 • Călim ușor ceapa tăiată mărunt în grăsimea rămasă în tigaie. Adăugăm o jumătate de conservă de roșii și punem o foaie de dafin. Amestecăm bine și adăugăm o jumătate de pahar de apă. Când începe să fiarbă o lăsăm să clocotească 10 minute la foc mic.

 • La final, adăugăm conserva de fasole alba în sos curry Indiana și o amestecăm împreună cu carnea. Le mai lăsăm puțin la foc, cât să se încălzeasca totul din nou. Condimentăm după gust cu sare și piper.

Rețete care te-ar putea interesa

Pui cu fasole albă în sos curry
6 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Tăiem pulpele dezosate de pui în fâșii cu grosimea de 1 cm. Condimentăm cu sare și piper dupa gust. Încingem uleiul într-o tigaie încăpătoare și prăjim bucățelele de pui. Când sunt gata rumenite le scoatem într-un castron și le punem deoparte.

 • Pasul 2

  Călim ușor ceapa tăiată mărunt în grăsimea rămasă în tigaie. Adăugăm o jumătate de conservă de roșii și punem o foaie de dafin. Amestecăm bine și adăugăm o jumătate de pahar de apă. Când începe să fiarbă o lăsăm să clocotească 10 minute la foc mic.

 • Pasul 3

  La final, adăugăm conserva de fasole alba în sos curry Indiana și o amestecăm împreună cu carnea. Le mai lăsăm puțin la foc, cât să se încălzeasca totul din nou. Condimentăm după gust cu sare și piper.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.