Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Puchero - tocană argentiniană

Puchero - mâncare, pe care au adus-o cu ei în Argentina coloniștii spanioli.

Pași de preparare

  • Într-o oală mare se fierb 5 litri de apă ușor sărată, se adaugă ceapa tăiată în patru, prazul, piperul negru și carnea de vacă. Se gătește totul 45 de minute.
  • Se adaugă la carnea de vacă gătită piepturile de pui, costița, crenvurștii, cartofii dulci, toate tăiate în cubulețe, morcovii și dovleacul tăiate fâșii și varza tăiată în bucăți mari.
  • Legumele se gătesc scurt timp, se scot și se separă.
  • Se gătește porumbul separat.
  • În timp ce puchero se gătește, se încălzește într-un vas apă, se sărează și se gătește în ea fasolea (anterior aceasta trebuie înmuiată o noapte întreagă).
  • Carnea fiartă, crenvurștii și costița se vor tăia.
  • Se adaugă toate ingredientele peste fasole, se amestecă și se fierbe până când scade sosul. La final se adaugă verdeață.

Rețete care te-ar putea interesa

Puchero - tocană argentiniană
12 persoane peste 45 min Complex
INGREDIENTE
  • 500 g Fasole albă boabe Bonduelle
  • 2 kg carne de vită
  • 400 g costiță crudă
  • 4 buc. piept de pui
  • 6 cârnați de porc
  • 1 kg dovleac
  • 5 cartofi dulci
  • 5 morcovi
  • 1 varză albă
  • 1 ceapă
  • 1 praz
  • piper negru
  • sare
Pași de preparare
  • Pasul 1
    Într-o oală mare se fierb 5 litri de apă ușor sărată, se adaugă ceapa tăiată în patru, prazul, piperul negru și carnea de vacă. Se gătește totul 45 de minute.
  • Pasul 2
    Se adaugă la carnea de vacă gătită piepturile de pui, costița, crenvurștii, cartofii dulci, toate tăiate în cubulețe, morcovii și dovleacul tăiate fâșii și varza tăiată în bucăți mari.
  • Pasul 3
    Legumele se gătesc scurt timp, se scot și se separă.
  • Pasul 4
    Se gătește porumbul separat.
  • Pasul 5
    În timp ce puchero se gătește, se încălzește într-un vas apă, se sărează și se gătește în ea fasolea (anterior aceasta trebuie înmuiată o noapte întreagă).
  • Pasul 6
    Carnea fiartă, crenvurștii și costița se vor tăia.
  • Pasul 7
    Se adaugă toate ingredientele peste fasole, se amestecă și se fierbe până când scade sosul. La final se adaugă verdeață.
Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.