Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Puchero - tocană argentiniană

Puchero - mâncare, pe care au adus-o cu ei în Argentina coloniștii spanioli.

Pași de preparare

  • Într-o oală mare se fierb 5 litri de apă ușor sărată, se adaugă ceapa tăiată în patru, prazul, piperul negru și carnea de vacă. Se gătește totul 45 de minute.
  • Se adaugă la carnea de vacă gătită piepturile de pui, costița, crenvurștii, cartofii dulci, toate tăiate în cubulețe, morcovii și dovleacul tăiate fâșii și varza tăiată în bucăți mari.
  • Legumele se gătesc scurt timp, se scot și se separă.
  • Se gătește porumbul separat.
  • În timp ce puchero se gătește, se încălzește într-un vas apă, se sărează și se gătește în ea fasolea (anterior aceasta trebuie înmuiată o noapte întreagă).
  • Carnea fiartă, crenvurștii și costița se vor tăia.
  • Se adaugă toate ingredientele peste fasole, se amestecă și se fierbe până când scade sosul. La final se adaugă verdeață.

Rețete care te-ar putea interesa

Puchero - tocană argentiniană
12 persoane peste 45 min Complex
INGREDIENTE
  • 500 g Fasole albă boabe Bonduelle
  • 2 kg carne de vită
  • 400 g costiță crudă
  • 4 buc. piept de pui
  • 6 cârnați de porc
  • 1 kg dovleac
  • 5 cartofi dulci
  • 5 morcovi
  • 1 varză albă
  • 1 ceapă
  • 1 praz
  • piper negru
  • sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o oală mare se fierb 5 litri de apă ușor sărată, se adaugă ceapa tăiată în patru, prazul, piperul negru și carnea de vacă. Se gătește totul 45 de minute.

  • Pasul 2

    Se adaugă la carnea de vacă gătită piepturile de pui, costița, crenvurștii, cartofii dulci, toate tăiate în cubulețe, morcovii și dovleacul tăiate fâșii și varza tăiată în bucăți mari.

  • Pasul 3

    Legumele se gătesc scurt timp, se scot și se separă.

  • Pasul 4

    Se gătește porumbul separat.

  • Pasul 5

    În timp ce puchero se gătește, se încălzește într-un vas apă, se sărează și se gătește în ea fasolea (anterior aceasta trebuie înmuiată o noapte întreagă).

  • Pasul 6

    Carnea fiartă, crenvurștii și costița se vor tăia.

  • Pasul 7

    Se adaugă toate ingredientele peste fasole, se amestecă și se fierbe până când scade sosul. La final se adaugă verdeață.