Pași de preparare
-
Într-o oală mare se fierb 5 litri de apă ușor sărată, se adaugă ceapa tăiată în patru, prazul, piperul negru și carnea de vacă. Se gătește totul 45 de minute.
-
Se adaugă la carnea de vacă gătită piepturile de pui, costița, crenvurștii, cartofii dulci, toate tăiate în cubulețe, morcovii și dovleacul tăiate fâșii și varza tăiată în bucăți mari.
-
Legumele se gătesc scurt timp, se scot și se separă.
-
Se gătește porumbul separat.
-
În timp ce puchero se gătește, se încălzește într-un vas apă, se sărează și se gătește în ea fasolea (anterior aceasta trebuie înmuiată o noapte întreagă).
-
Carnea fiartă, crenvurștii și costița se vor tăia.
-
Se adaugă toate ingredientele peste fasole, se amestecă și se fierbe până când scade sosul. La final se adaugă verdeață.