Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Piept de pui la grătar cu garnitură de legume

Piept de pui la grătar cu garnitură de legume. Cristina Mihaela Oprea

Pași de preparare

  • Se unge pieptul de pui cu puțin ulei de măsline și se pune pe grătar timp de 5 minute.

  • Legumele se călesc într-o tigaie, cu puțin ulei de măsline, timp de 10 minute. Se servesc calde! Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Piept de pui la grătar cu garnitură de legume
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (400 g) Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 100 g Fasole verde fină, întreagă BIO Bonduelle
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 600 g piept de pui
  • Ulei de măsline
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se unge pieptul de pui cu puțin ulei de măsline și se pune pe grătar timp de 5 minute.

  • Pasul 2

    Legumele se călesc într-o tigaie, cu puțin ulei de măsline, timp de 10 minute. Se servesc calde! Poftă bună!