Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Piept de pui cu fasole verde și orz la cuptor

Surprinde-i pe cei dragi cu o nouă rețetă bogată în proteine.

Pași de preparare

  • Tocăm mărunt ceapa și usturoiul.

  • Călim ceapa și usturoiul într-o oală, după care se adaugă baza de supă. Se lasă să fiarbă 2-3 minute la foc mic.

  • Ungem pieptul de pui cu ulei, sare și piper, iar mai apoi îl punem la prăjit.

  • Produsul Bonduelle se pune într-un vas termorezistent pentru cuptor, peste care adăugăm conținutul din oală și amestecăm cu grijă. Adăugăm și pieptul de pui feliat.

  • Adăugăm crutoanele și presărăm jumătate din parmezanul ras deasupra compoziției.

  • Tava se bagă la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade. Apoi o scoatem, adăugăm restul de parmezan ras și o mai lăsăm 5 minute la cuptor.

  • Se adaugă rucola într-un bol, peste care adaugăm mugurii de pin și cateva roșii cherry tăiate pe jumătate. Se condimentează după gust cu ulei, sare și piper.

Rețete care te-ar putea interesa

Piept de pui cu fasole verde și orz la cuptor
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 400 g Cereali cu fasole verde și orz Bonduelle

  • 500 ml bază de supă

  • 400 g piept de pui

  • 50 g crutoane

  • 50 g parmezan ras

  • 1 ceapă roșie

  • 2 căței de usturoi

  • o lingură de ulei

  • sare

  • piper

  • Garnitură

  • 100 g rucola

  • 20 g muguri de pin

  • câteva roșii cherry

  • ulei, sare și piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm mărunt ceapa și usturoiul.

  • Pasul 2

    Călim ceapa și usturoiul într-o oală, după care se adaugă baza de supă. Se lasă să fiarbă 2-3 minute la foc mic.

  • Pasul 3

    Ungem pieptul de pui cu ulei, sare și piper, iar mai apoi îl punem la prăjit.

  • Pasul 4

    Produsul Bonduelle se pune într-un vas termorezistent pentru cuptor, peste care adăugăm conținutul din oală și amestecăm cu grijă. Adăugăm și pieptul de pui feliat.

  • Pasul 5

    Adăugăm crutoanele și presărăm jumătate din parmezanul ras deasupra compoziției.

  • Pasul 6

    Tava se bagă la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade. Apoi o scoatem, adăugăm restul de parmezan ras și o mai lăsăm 5 minute la cuptor.

  • Pasul 7

    Se adaugă rucola într-un bol, peste care adaugăm mugurii de pin și cateva roșii cherry tăiate pe jumătate. Se condimentează după gust cu ulei, sare și piper.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.