Pași de preparare
-
Tocăm mărunt ceapa și usturoiul.
-
Călim ceapa și usturoiul într-o oală, după care se adaugă baza de supă. Se lasă să fiarbă 2-3 minute la foc mic.
-
Ungem pieptul de pui cu ulei, sare și piper, iar mai apoi îl punem la prăjit.
-
Produsul Bonduelle se pune într-un vas termorezistent pentru cuptor, peste care adăugăm conținutul din oală și amestecăm cu grijă. Adăugăm și pieptul de pui feliat.
-
Adăugăm crutoanele și presărăm jumătate din parmezanul ras deasupra compoziției.
-
Tava se bagă la cuptor pentru 20 de minute, la 180 de grade. Apoi o scoatem, adăugăm restul de parmezan ras și o mai lăsăm 5 minute la cuptor.
-
Se adaugă rucola într-un bol, peste care adaugăm mugurii de pin și cateva roșii cherry tăiate pe jumătate. Se condimentează după gust cu ulei, sare și piper.