Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Piept de curcan învelit în cașcaval și porumb

O rețetă pentru momente speciale cu cei dragi.

Pași de preparare

  • Pieptul de curcan se bate puțin, după care se freacă cu sare și piper. Se topește untul, în care se călește ceapa. Se trage de pe foc, și se adaugă porumbul, smântâna și gălbenușurile de ouă.

  • Se adaugă sare și piper, se condimentează cu pătrunjelul, după care se amestecă cu cantitatea de pesmet necesară pentru a se obține o pastă moale. Pieptul de curcan se prăjește rapid pe ambele părți în puțin ulei, după care se pune într-o tavă unsă cu ulei.

  • Se acoperă cu pasta cu porumb, se apasă puțin, și se presară cașcavalul. Se coace în cuptorul preîncălzit la 200°C (180°C în cuptor cu convecție cu aer cald) cca. 30 min. până capătă o culoare aurie.

Rețete care te-ar putea interesa

Piept de curcan învelit în cașcaval și porumb
6 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>Sare</p>
  • <p>50 g unt</p>
  • <p>1 ceapă roșie, tocată fin</p>
  • <p>4 felii mari piept de curcan file</p>
  • <p>200 m. sm&acirc;nt&acirc;nă</p>
  • <p>2 gălbenușuri</p>
  • <p>1 legătură pătrunjel, tocat fin</p>
  • <p>Pesmet</p>
  • <p>1 lingură ulei de măsline virgin</p>
  • <p>100 g cașcaval</p>
  • <p>100 g piper negru măcinat</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pieptul de curcan se bate puțin, după care se freacă cu sare și piper. Se topește untul, în care se călește ceapa. Se trage de pe foc, și se adaugă porumbul, smântâna și gălbenușurile de ouă.

  • Pasul 2

    Se adaugă sare și piper, se condimentează cu pătrunjelul, după care se amestecă cu cantitatea de pesmet necesară pentru a se obține o pastă moale. Pieptul de curcan se prăjește rapid pe ambele părți în puțin ulei, după care se pune într-o tavă unsă cu ulei.

  • Pasul 3

    Se acoperă cu pasta cu porumb, se apasă puțin, și se presară cașcavalul. Se coace în cuptorul preîncălzit la 200°C (180°C în cuptor cu convecție cu aer cald) cca. 30 min. până capătă o culoare aurie.