Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pești zburători prăjiți

Acest fel de mâncare este o specialitate din Tobago, servită în mai toate hotelurile și restaurantele.

Pași de preparare

  • Se reunesc toate ingredientele în afara peștelui și a uleiului pentru a face un aluat. Se amestecă bine.
  • Se adaugă peștele și se lasă 30 de minute.
  • Scoateți peștele și prăjiți-l cufundat în ulei, până când capătă o culoare maronie.

Rețete care te-ar putea interesa

Pești zburători prăjiți
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 2 ouă
  • 1 pahar făină
  • 2 pahare ceapă măcinată sau arpagic tocat
  • 2 linguri pătrunjel tocat mărunt
  • 1 linguriță cimbru uscat
  • 1 linguriță frunze de țelină măcinate
  • 1 linguriță sos Worcestershire
  • Piper negru proaspăt măcinat
  • Sare după gust
  • 1 kg file de pește zburător (sau se substituie cu alt pește cu carnea albă)
  • Ulei vegetal pentru prăjit
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se reunesc toate ingredientele în afara peștelui și a uleiului pentru a face un aluat. Se amestecă bine.

  • Pasul 2

    Se adaugă peștele și se lasă 30 de minute.

  • Pasul 3

    Scoateți peștele și prăjiți-l cufundat în ulei, până când capătă o culoare maronie.