1. >Rețete
  2. >Pește în tigaie în sos de unt și broccoli

Pește în tigaie în sos de unt și broccoli

Nu știi cu ce să îi surprinzi la cină pe cei dragi? Ei bine, un file de pește alaturi de buchețelele delicioase de broccoli, este întotdeauna o idee excelentă pentru o masă rapidă și sănătoasă.
Mediu
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400 gr Broccoli VAPEUR Bonduelle

300 gr file de șalău

100 gr orez

100 gr unt

100 ml smântână lichidă

50 ml vin alb

1 lingură capere

zeama de la o lămâie

ulei

sare
Ingrediente pentru 2 persoane
400 gr Broccoli VAPEUR Bonduelle

300 gr file de șalău

100 gr orez

100 gr unt

100 ml smântână lichidă

50 ml vin alb

1 lingură capere

zeama de la o lămâie

ulei

sare
  1. Pași 1
    Într-o oală, la foc mic, topim cubulețele de unt, peste care adăugăm smântâna lichidă și zeama de la o lămâie. Amestecând usor totul, adăugăm vin alb, caperele și condimentăm cu sare.
  2. Pași 2
    Separat, într-o tavă, pregătim fileul de pește, adăugăm peste el puin ulei și îl băgăm la cuptorul preîncălzit timp de 10 minute la 180 de grade.
  3. Pași 3
    Într-o oală aflată pe foc cu apă clocotind, fierbem la abur buchetele de broccoli, pentru 3-5 minute.
  4. Pași 4
    Scoatem peștele de la cuptor, iar pe un pat de orez, adăugăm broccoli, fileul de pește și pe deasupra sosul de unt cu lămâie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Creveți Teriyaki cu broccoli și conopidă

    Bucătăria asiatică te va surprinde din nou cu o rețetă simplă și gustoasă. Te invităm să încerci mixul de legume Imperial, alături de creveții frgezi, înveliți într-un sos dulce și aromat.

  • Tăiței chinezești cu broccoli

    Combinația dintre tăiței chinezești și broccoli cu sos este ideală. Se prepară foarte ușor și rapid ...

  • Cotlet de berbecuț cu legume provensal

    Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un c...