Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Paste colorate cu porumb și șuncă

Paste în trei culori cu porumb, maioneză și șuncă. Alexandra Daniela Ardelean

Pași de preparare

  • Pastele se pun la fiert în apă clocotită, cu sare. Șunca se taie felioare și se prepară în maioneză dintr-un ou.

  • Pastele se spală și se scurg bine de apă, iar peste paste se adaugă o cutie de porumb, șunca tăiată felioare, maioneza, măslinele negre rondele. Se adaugă chilli, sare și busuioc uscat.

  • Se amestecă totul și se servesc reci. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Paste colorate cu porumb și șuncă
4 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>500 g paste &icirc;n trei culori</p>
  • <p>100 g măsline negre fără s&acirc;mburi</p>
  • <p>200 g șuncă de porc</p>
  • <p>1 ou pentru maioneză de casă</p>
  • <p>1 praf chilii</p>
  • <p>1 lingură busuioc uscat</p>
  • <p>1 praf sare alimentară</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pastele se pun la fiert în apă clocotită, cu sare. Șunca se taie felioare și se prepară în maioneză dintr-un ou.

  • Pasul 2

    Pastele se spală și se scurg bine de apă, iar peste paste se adaugă o cutie de porumb, șunca tăiată felioare, maioneza, măslinele negre rondele. Se adaugă chilli, sare și busuioc uscat.

  • Pasul 3

    Se amestecă totul și se servesc reci. Poftă bună!