1. >Rețete
  2. >Paste colorate cu porumb și șuncă

Paste colorate cu porumb și șuncă

Paste în trei culori cu porumb, maioneză și șuncă.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

500 g paste în trei culori

100 g măsline negre fără sâmburi

200 g șuncă de porc

1 ou pentru maioneză de casă

1 praf chilii

1 lingură busuioc uscat

1 praf sare alimentară
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (340 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

500 g paste în trei culori

100 g măsline negre fără sâmburi

200 g șuncă de porc

1 ou pentru maioneză de casă

1 praf chilii

1 lingură busuioc uscat

1 praf sare alimentară
  1. Pași 1
    Pastele se pun la fiert în apă clocotită, cu sare. Șunca se taie felioare și se prepară în maioneză dintr-un ou.
  2. Pași 2
    Pastele se spală și se scurg bine de apă, iar peste paste se adaugă o cutie de porumb, șunca tăiată felioare, maioneza, măslinele negre rondele. Se adaugă chilli, sare și busuioc uscat.
  3. Pași 3
    Se amestecă totul și se servesc reci. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.

  • Orez cu legume și ou la tigaie

    Bucătăria chinezească, inspirație pentru o nouă rețetă de orez cu legume.

  • Legume mexicane cu orez

    Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.