Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Pastă hummus - sos cu năut și pastă de susan

Un aperitiv interesant și savuros.

Pași de preparare

  • Mazărea se cufundă în apă și se lasă la înmuiat 8 ore. Apoi se strecoară dar apa în care s-a macerat se păstrează

  • Usturoiul și ceapa se toacă mărunt. Se prăjesc ușor în ulei, se adaugă curcuma și o parte din apa în care s-a înmuiat mazărea. Apoi se adaugă mazărea, se acoperă cu apa păstrată până la 3 cm deasupra mazărei și se fierbe până se înmoaie.

  • Se strecoară mazărea, păstrându-se fiertura. Mazărea se strivește cu ajutorul unei furculițe, se adaugă câteva linguri de fiertură și se mixează până se obține consistența maionezei.

Rețete care te-ar putea interesa

Pastă hummus - sos cu năut și pastă de susan
6 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 60 g mazăre italiană

  • 2 lingurițe cu pastă tahina

  • 1/2 ceapă

  • 1 cățel usturoi

  • 1 linguriță curcuma

  • 2 linguri cu suc de lămâie

  • Sare

  • 2 linguri ulei

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Mazărea se cufundă în apă și se lasă la înmuiat 8 ore. Apoi se strecoară dar apa în care s-a macerat se păstrează

  • Pasul 2

    Usturoiul și ceapa se toacă mărunt. Se prăjesc ușor în ulei, se adaugă curcuma și o parte din apa în care s-a înmuiat mazărea. Apoi se adaugă mazărea, se acoperă cu apa păstrată până la 3 cm deasupra mazărei și se fierbe până se înmoaie.

  • Pasul 3

    Se strecoară mazărea, păstrându-se fiertura. Mazărea se strivește cu ajutorul unei furculițe, se adaugă câteva linguri de fiertură și se mixează până se obține consistența maionezei.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.