Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Omletă cu porumb

O rețetă servită de Dana Burlacu Visternicu.

Pași de preparare

  • Se bat bine, pe rând, două ouă cu sarea.

  • Se încinge o tigaie în care am pus o lingură de ulei. Se toarnă ouăle bătute și se lasă așa puțin, cam cât prinde omleta o pojghiță. Apoi se pun deasupra 50 g de gorgonzola tăiată bucățele, jumătate de gogoșar tăiat fâșii și jumătate din porumbul pregătit.

  • Lăsăm să se prăjească bine omleta apoi o punem pe farfurie și o decorăm cu germeni, atât pentru o pată de culoare, dar mai ales pentru valoarea nutrițională. Adăugăm puțin piper.

  • Din restul ingredientelor facem cea de-a două omletă.

Rețete care te-ar putea interesa

Omletă cu porumb
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/conserva-porumb">85 g Porumb dulce boabe Bonduelle</a></p>
  • <p>4 ouă</p>
  • <p>100 g gorgonzola</p>
  • <p>1 gogoșar/ardei roșu mic</p>
  • <p>2 linguri ulei vegetal</p>
  • <p>Sare, piper</p>
  • <p>Germeni după preferință</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se bat bine, pe rând, două ouă cu sarea.

  • Pasul 2

    Se încinge o tigaie în care am pus o lingură de ulei. Se toarnă ouăle bătute și se lasă așa puțin, cam cât prinde omleta o pojghiță. Apoi se pun deasupra 50 g de gorgonzola tăiată bucățele, jumătate de gogoșar tăiat fâșii și jumătate din porumbul pregătit.

  • Pasul 3

    Lăsăm să se prăjească bine omleta apoi o punem pe farfurie și o decorăm cu germeni, atât pentru o pată de culoare, dar mai ales pentru valoarea nutrițională. Adăugăm puțin piper.

  • Pasul 4

    Din restul ingredientelor facem cea de-a două omletă.