Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mousse de mazăre verde cu sparanghel și tarhon

O rețetă ideală pentru o călduroasă zi de vară!

Pași de preparare

  • Se taie sparanghelul în bucățele și se fierbe împreună cu mazărea până se înmoaie. Se păstrează 6 linguri de mazăre pentru servire, iar restul legumelor se pun în blender.

  • Se înmoaie gelatina în zeama de lămâie timp de 5 minute. Apoi se încălzește într-o crăticioară până se dizolvă. Nu se fierbe.

  • Se adaugă gelatina și tarhonul tocat mărunt în piureul de legume, se sărează și toate se amestecă cu grijă.

  • Pasta se pune în boluri și se lasă la frigider cel puțin 3 ore.

  • Mousse-ul se servește direct în boluri, decorat cu mazăre verde și crenguțe de tarhon.

Rețete care te-ar putea interesa

Mousse de mazăre verde cu sparanghel și tarhon
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/mazare-verde-boabe-dulce-vapeur">1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle</a></p>
  • <p>300 g sparanghel</p>
  • <p>3 lingurițe gelatină</p>
  • <p>75 ml. zeamă de lăm&acirc;ie</p>
  • <p>2 crenguțe de tarhon</p>
  • <p>Sare după gust</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie sparanghelul în bucățele și se fierbe împreună cu mazărea până se înmoaie. Se păstrează 6 linguri de mazăre pentru servire, iar restul legumelor se pun în blender.

  • Pasul 2

    Se înmoaie gelatina în zeama de lămâie timp de 5 minute. Apoi se încălzește într-o crăticioară până se dizolvă. Nu se fierbe.

  • Pasul 3

    Se adaugă gelatina și tarhonul tocat mărunt în piureul de legume, se sărează și toate se amestecă cu grijă.

  • Pasul 4

    Pasta se pune în boluri și se lasă la frigider cel puțin 3 ore.

  • Pasul 5

    Mousse-ul se servește direct în boluri, decorat cu mazăre verde și crenguțe de tarhon.