Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Mâncărică de mazăre

Mazăre cu pui, o rețetă ca la mama acasă. Gabriela Călinescu

Pași de preparare

  • Carnea de pui se fierbe 30 de minute, iar în supa acesteia se fierbe mazărea.
  • Se adaugă ceapa mărunțită și călită ușor, amestecată cu pasta de tomate.
  • Totul se mai ține 2 clocote pe foc încet, ca să se pătrundă gusturile, iar la final se potrivește de sare. După ce s-a stins focul, se adaugă mărarul tăiat mărunt. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Mâncărică de mazăre
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 500 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 1 ceapă
  • 1/2 legătură mărar
  • 2 pulpe de pui
  • Sare
  • 2 linguri pastă de tomate
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Carnea de pui se fierbe 30 de minute, iar în supa acesteia se fierbe mazărea.

  • Pasul 2

    Se adaugă ceapa mărunțită și călită ușor, amestecată cu pasta de tomate.

  • Pasul 3

    Totul se mai ține 2 clocote pe foc încet, ca să se pătrundă gusturile, iar la final se potrivește de sare. După ce s-a stins focul, se adaugă mărarul tăiat mărunt. Poftă bună!