Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Mâncărică de mazăre

Mazăre cu pui, o rețetă ca la mama acasă. Gabriela Călinescu

Pași de preparare

  • Carnea de pui se fierbe 30 de minute, iar în supa acesteia se fierbe mazărea.
  • Se adaugă ceapa mărunțită și călită ușor, amestecată cu pasta de tomate.
  • Totul se mai ține 2 clocote pe foc încet, ca să se pătrundă gusturile, iar la final se potrivește de sare. După ce s-a stins focul, se adaugă mărarul tăiat mărunt. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Mâncărică de mazăre
3 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 500 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
  • 1 ceapă
  • 1/2 legătură mărar
  • 2 pulpe de pui
  • Sare
  • 2 linguri pastă de tomate
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Carnea de pui se fierbe 30 de minute, iar în supa acesteia se fierbe mazărea.

  • Pasul 2

    Se adaugă ceapa mărunțită și călită ușor, amestecată cu pasta de tomate.

  • Pasul 3

    Totul se mai ține 2 clocote pe foc încet, ca să se pătrundă gusturile, iar la final se potrivește de sare. După ce s-a stins focul, se adaugă mărarul tăiat mărunt. Poftă bună!

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.