Pași de preparare
-
Pentru început, încingem uleiul într-o tigaie și punem ciocănelele de pui la prăjit, după ce le-am condimentat cu sare și piper. Le rumenim aproximativ 30 de minute.
-
În timp ce rumenim ciocănelele de pui, tocăm ceapa, ardeiul și morcovii. Într-un alt vas, călim cu ulei legumele mărunțite aproximativ 7-8 minute, până când se înmoaie. După aceasta, adăugăm și mazărea peste amestecul de legume.
-
Adăugăm apă și lăsăm amestecul să fiarbă.
-
Adăugăm 2 linguri de pastă de tomate, piper și sare după gust. Mai lăsăm totul să fiarbă încă 5 minute.
-
La final, adăugăm ciocănelele de pui prăjite. Lăsăm să dea un în clocot. După aceasta stingem focul și adăugăm mărarul tocat. Mazărea cu ciocănele de pui este gata. Poftă bună!