Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Lasagna specială cu fasole galbenă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.

Pași de preparare

  • Usturoiul tăiat în felii subțiri îl prăjim în ulei de măsline. Punem peste el fasolea galbenă Vapeur și prazul și fierbem timp de câteva minute.

  • Adăugăm roșiile din conservă și fierbem până se îngroașă sosul.

  • Foile de lasagna se prepară conform indicațiilor de pe ambalaj.

  • Luăm un vas rezistent la căldură, îl ungem bine cu ulei de măsline și așezăm ingredientele în straturi: un strat de foi de lasagna, apoi un strat de fasole galbenă și un strat de roșii și așa mai departe.

  • Deasupra adăugăm puțin sos de roșii și parmezan ras. Coacem preparatul la 180˚C, în cuptorul preîncălzit din timp, pentru 25-30 de minute, până când prinde o crustă aurie și crocantă.

Rețete care te-ar putea interesa

Lasagna specială cu fasole galbenă
4 persoane 30-45 min Complex
INGREDIENTE
  • 300 g Fasole galbenă foarte fină, păstăi rotunde, tăiate, VAPEUR Bonduelle
  • 1 pachet foi de lasagna
  • 1 cutie de tomate tocate
  • 2 căței de usturoi
  • 1 praz
  • Ulei de măsline
  • Sare
  • Piper
  • Busuioc
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Usturoiul tăiat în felii subțiri îl prăjim în ulei de măsline. Punem peste el fasolea galbenă Vapeur și prazul și fierbem timp de câteva minute.

  • Pasul 2

    Adăugăm roșiile din conservă și fierbem până se îngroașă sosul.

  • Pasul 3

    Foile de lasagna se prepară conform indicațiilor de pe ambalaj.

  • Pasul 4

    Luăm un vas rezistent la căldură, îl ungem bine cu ulei de măsline și așezăm ingredientele în straturi: un strat de foi de lasagna, apoi un strat de fasole galbenă și un strat de roșii și așa mai departe.

  • Pasul 5

    Deasupra adăugăm puțin sos de roșii și parmezan ras. Coacem preparatul la 180˚C, în cuptorul preîncălzit din timp, pentru 25-30 de minute, până când prinde o crustă aurie și crocantă.