Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Kugel cu paste

Mâncarea tradițională a bucătăriei evreiești.

Pași de preparare

  • Se fierb macaroanele și apoi se clătesc cu apă rece.
  • Se topește untul.
  • Se bat ouăle.
  • Se amestecă macaroanele fierte, brânza de vacă,150 g de zahăr, zahărul vanilat și smântâna.
  • Compoziția se toarnă în tavă.
  • Se amestecă separat fulgii de porumb, restul de zahăr și scorțișoara.
  • Se presară compoziția în tavă.
  • Se coace în cuptor circa 50 min. la temperatura de 190 C.

Rețete care te-ar putea interesa

Kugel cu paste
8 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 450 g smântână
  • 5 ouă
  • 600 g brânză de vacă
  • 75 g unt
  • 500 g macaroane cu ouă
  • 200 g zahăr
  • 3 lingurițe zahăr vanilat
  • 1/2 pahar fulgi de porumb
  • 2 lingurițe scorțișoară
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierb macaroanele și apoi se clătesc cu apă rece.

  • Pasul 2

    Se topește untul.

  • Pasul 3

    Se bat ouăle.

  • Pasul 4

    Se amestecă macaroanele fierte, brânza de vacă,150 g de zahăr, zahărul vanilat și smântâna.

  • Pasul 5

    Compoziția se toarnă în tavă.

  • Pasul 6

    Se amestecă separat fulgii de porumb, restul de zahăr și scorțișoara.

  • Pasul 7

    Se presară compoziția în tavă.

  • Pasul 8

    Se coace în cuptor circa 50 min. la temperatura de 190 C.