1. >Rețete
  2. >Kugel cu paste

Kugel cu paste

Mâncarea tradițională a bucătăriei evreiești.
Ușor
5 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
450 g smântână

5 ouă

600 g brânză de vacă

75 g unt

500 g macaroane cu ouă

200 g zahăr

3 lingurițe zahăr vanilat

1/2 pahar fulgi de porumb

2 lingurițe scorțișoară
Ingrediente pentru 5 persoane
450 g smântână

5 ouă

600 g brânză de vacă

75 g unt

500 g macaroane cu ouă

200 g zahăr

3 lingurițe zahăr vanilat

1/2 pahar fulgi de porumb

2 lingurițe scorțișoară
  1. Pași 1
    Se fierb macaroanele și apoi se clătesc cu apă rece.
  2. Pași 2
    Se topește untul.
  3. Pași 3
    Se bat ouăle.
  4. Pași 4
    Se amestecă macaroanele fierte, brânza de vacă,150 g de zahăr, zahărul vanilat și smântâna.
  5. Pași 5
    Compoziția se toarnă în tavă.
  6. Pași 6
    Se amestecă separat fulgii de porumb, restul de zahăr și scorțișoara.
  7. Pași 7
    Se presară compoziția în tavă.
  8. Pași 8
    Se coace în cuptor circa 50 min. la temperatura de 190 C.
Sfaturi în bucătărie
Prăjitură din cartofi are mai multe versiuni, cel mai cunoscut este Kugel de cartofi cu macaroane. Mâncarea aceasta este servită des cu carne de rață.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...

  • Somon cu legume și orez

    Te gândești la un preparat rapid, gustos și hrănitor? Îți propunem să încerci rețeta noastră cu somo...