Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Kugel cu paste

Mâncarea tradițională a bucătăriei evreiești.

Pași de preparare

  • Se fierb macaroanele și apoi se clătesc cu apă rece.

  • Se topește untul.

  • Se bat ouăle.

  • Se amestecă macaroanele fierte, brânza de vacă,150 g de zahăr, zahărul vanilat și smântâna.

  • Compoziția se toarnă în tavă.

  • Se amestecă separat fulgii de porumb, restul de zahăr și scorțișoara.

  • Se presară compoziția în tavă.

  • Se coace în cuptor circa 50 min. la temperatura de 190 C.

Rețete care te-ar putea interesa

Kugel cu paste
8 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 450 g smântână
  • 5 ouă
  • 600 g brânză de vacă
  • 75 g unt
  • 500 g macaroane cu ouă
  • 200 g zahăr
  • 3 lingurițe zahăr vanilat
  • 1/2 pahar fulgi de porumb
  • 2 lingurițe scorțișoară
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierb macaroanele și apoi se clătesc cu apă rece.

  • Pasul 2

    Se topește untul.

  • Pasul 3

    Se bat ouăle.

  • Pasul 4

    Se amestecă macaroanele fierte, brânza de vacă,150 g de zahăr, zahărul vanilat și smântâna.

  • Pasul 5

    Compoziția se toarnă în tavă.

  • Pasul 6

    Se amestecă separat fulgii de porumb, restul de zahăr și scorțișoara.

  • Pasul 7

    Se presară compoziția în tavă.

  • Pasul 8

    Se coace în cuptor circa 50 min. la temperatura de 190 C.