Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Inimi de palmieri cu ciuperci

Inimile de palmieri îmi plac foarte mult pentru că au un gust deosebit (seamănă cu puiul, dar sunt mult mai bune). Mariana Ciocîrlan

Pași de preparare

  • Se scot inimile de palmier din conservă, le scoatem inima, rezultatul având înfățișarea unui os căruia i s-a scos măduva.
  • Ciupercile se taie și se călesc în 1-2 linguri de ulei de măsline, timp de 5 minute.
  • Se umple tuburile de inimi de palmier cu compoziția de ciuperci. Tuburile se trec prin făină, ou și pesmet și se prăjesc întâi câte 5 secunde pe fiecare capăt, până se fac auriu închis, după care se rotesc cam 10 secunde și pe părți.
  • Se servesc inimile de palmier calde, împreună cu restul de ciuperci călite. Poftă bună!

Rețete care te-ar putea interesa

Inimi de palmieri cu ciuperci
4 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
  • 1 cutie Inimi de palmier
  • 1 ou
  • Făină
  • Sare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Pesmet
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se scot inimile de palmier din conservă, le scoatem inima, rezultatul având înfățișarea unui os căruia i s-a scos măduva.

  • Pasul 2

    Ciupercile se taie și se călesc în 1-2 linguri de ulei de măsline, timp de 5 minute.

  • Pasul 3

    Se umple tuburile de inimi de palmier cu compoziția de ciuperci. Tuburile se trec prin făină, ou și pesmet și se prăjesc întâi câte 5 secunde pe fiecare capăt, până se fac auriu închis, după care se rotesc cam 10 secunde și pe părți.

  • Pasul 4

    Se servesc inimile de palmier calde, împreună cu restul de ciuperci călite. Poftă bună!