Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Hutspot

Mâncare tradițională olandeză ce face trimitere la trecutul istoric al acestei țări.

Pași de preparare

  • Se fierbe apa și se introduce carnea de vită, se sărează, se adaugă frunzele de dafin și piperul. Se gătește la foc mic.

  • Se curăță cartofii, morcovii și ceapa. Cartofii se taie în felii, la fel și ceapa. Se adaugă legumele la fiertura de carne și se lasă la înăbușit aproximativ 40 de minute.

  • Odată gătite carnea și legumele, se extrage carnea, fără a o lăsa să se răcească. Din legume și un pic de fiertură se prepară un piure, adăugând sare și piper dacă este necesar. Se amestecă totul.

  • Carnea se taie în bucăți. Se topește untul.

Rețete care te-ar putea interesa

Hutspot
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 3 Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
  • 1 kg cartofi
  • 1 kg carne de vită
  • 3 cepe
  • 4 linguri unt
  • 4 pahare apă
  • 1 linguriță sare
  • Piper negru
  • Foi de dafin
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se fierbe apa și se introduce carnea de vită, se sărează, se adaugă frunzele de dafin și piperul. Se gătește la foc mic.

  • Pasul 2

    Se curăță cartofii, morcovii și ceapa. Cartofii se taie în felii, la fel și ceapa. Se adaugă legumele la fiertura de carne și se lasă la înăbușit aproximativ 40 de minute.

  • Pasul 3

    Odată gătite carnea și legumele, se extrage carnea, fără a o lăsa să se răcească. Din legume și un pic de fiertură se prepară un piure, adăugând sare și piper dacă este necesar. Se amestecă totul.

  • Pasul 4

    Carnea se taie în bucăți. Se topește untul.