Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Heringi în ulei
Pește marin sărat, marinat în ulei, cu ceapă.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
500 g hering sărat
3 cepe
0.25 l ulei
Lapte pentru marinarea heringului
Ienibahar
Frunze de dafin
Ingrediente pentru 5 persoane
500 g hering sărat
3 cepe
0.25 l ulei
Lapte pentru marinarea heringului
Ienibahar
Frunze de dafin
Pași 1
Fileurile de hering se înmoaie timp de o oră în lapte ( îi mai ia puțin din sare și îl face mai delicat).
Pași 2
Ceapa se taie în felii sau se toacă.
Pași 3
Heringii se lasă să se scurgă și se taie în bucăți late de 2 cm. Se așează în borcan, alternând ceapa, bucățile de hering, coriandrul și frunzele de dafin și acoperind straturile succesive cu ulei
Pași 4
Borcanul se lasă o zi în frigider.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciorbă de fasole albă
Descoperă rețeta de ciorbă cu fasole albă de la Bonduelle, bogată în fibre și proteine, pentru o dietă echilibrată.
Hummus de linte
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid...
Salată cu mazăre, măsline și pesto
Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...