Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Heringi în ulei

Pește marin sărat, marinat în ulei, cu ceapă.

Pași de preparare

  • Fileurile de hering se înmoaie timp de o oră în lapte ( îi mai ia puțin din sare și îl face mai delicat).
  • Ceapa se taie în felii sau se toacă.
  • Heringii se lasă să se scurgă și se taie în bucăți late de 2 cm. Se așează în borcan, alternând ceapa, bucățile de hering, coriandrul și frunzele de dafin și acoperind straturile succesive cu ulei
  • Borcanul se lasă o zi în frigider.

Rețete care te-ar putea interesa

Heringi în ulei
5 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 500 g hering sărat
  • 3 cepe
  • 0.25 l ulei
  • Lapte pentru marinarea heringului
  • Ienibahar
  • Frunze de dafin
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fileurile de hering se înmoaie timp de o oră în lapte ( îi mai ia puțin din sare și îl face mai delicat).

  • Pasul 2

    Ceapa se taie în felii sau se toacă.

  • Pasul 3

    Heringii se lasă să se scurgă și se taie în bucăți late de 2 cm. Se așează în borcan, alternând ceapa, bucățile de hering, coriandrul și frunzele de dafin și acoperind straturile succesive cu ulei

  • Pasul 4

    Borcanul se lasă o zi în frigider.