1. >Rețete
  2. >Heringi în ulei

Heringi în ulei

Pește marin sărat, marinat în ulei, cu ceapă.
Ușor
5 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
500 g hering sărat

3 cepe

0.25 l ulei

Lapte pentru marinarea heringului

Ienibahar

Frunze de dafin
Ingrediente pentru 5 persoane
500 g hering sărat

3 cepe

0.25 l ulei

Lapte pentru marinarea heringului

Ienibahar

Frunze de dafin
  1. Pași 1
    Fileurile de hering se înmoaie timp de o oră în lapte ( îi mai ia puțin din sare și îl face mai delicat).
  2. Pași 2
    Ceapa se taie în felii sau se toacă.
  3. Pași 3
    Heringii se lasă să se scurgă și se taie în bucăți late de 2 cm. Se așează în borcan, alternând ceapa, bucățile de hering, coriandrul și frunzele de dafin și acoperind straturile succesive cu ulei
  4. Pași 4
    Borcanul se lasă o zi în frigider.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciorbă de fasole albă

    Descoperă rețeta de ciorbă cu fasole albă de la Bonduelle, bogată în fibre și proteine, pentru o dietă echilibrată.

  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid...

  • Salată cu mazăre, măsline și pesto

    Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...