Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Gyros de curcan - Rețetă tradițională din Grecia

Gyros-ul este varianta grecească pentru sharoma și este specifică bucătăriei elene. Învață să prepari această delicioasă mâncare grecească acasă.

Pași de preparare

  • Se scoate pielea de pe pulpa de curcan, se freacă cu cimbrul și cu condimentele, apoi se lasă câteva ore în frigider.
  • Se pune în tava de copt și se coace până face coajă.
  • Se răcește și se împarte carnea, tăind-o în fâșii.
  • Se frige carnea într-o tigaie împreună cu porumbul și mugurii de bambus, se condimentează.

Rețete care te-ar putea interesa

Gyros de curcan - Rețetă tradițională din Grecia
2 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
  • 1 pulpă de curcan
  • Muguri de bambus
  • Cimbru roșu
  • Amestec de condimente (Vegeta)
  • Condimente pentru gyros
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se scoate pielea de pe pulpa de curcan, se freacă cu cimbrul și cu condimentele, apoi se lasă câteva ore în frigider.

  • Pasul 2

    Se pune în tava de copt și se coace până face coajă.

  • Pasul 3

    Se răcește și se împarte carnea, tăind-o în fâșii.

  • Pasul 4

    Se frige carnea într-o tigaie împreună cu porumbul și mugurii de bambus, se condimentează.