Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Bogracs - gulaș unguresc

Este un fel de mâncare destul de consistentă, care potolește foamea pe deplin, dând o senzație de căldură într-o seară friguroasă.

Pași de preparare

  • Se curăță și se taie ceapa - se încălzește uleiul într-o tigaie mare, se adaugă ceapa și usturoiul tocat și se călesc.
  • Se taie carnea de vită în cuburi sau în felii și se pune într-o oală cu boiaua de ardei și sare. Se pune apă și se fierbe un pic la aburi.
  • Când se evaporă o parte din apă se pune încă aproximativ un litru de apă adăugându-se și legumele: ardeii, roșiile, morcovul, pătrunjelul și țelina. Se fierbe încă o dată.
  • Se adaugă cartofi tăiați în cuburi și fasolea (putem să tăiem păstăile în jumătăți sau să cumpărăm fasolea congelată gata tăiată) și se fierbe încă 15 minute până se înmoaie toate ingrediente (dar nu prea mult).

Rețete care te-ar putea interesa

Bogracs - gulaș unguresc
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 150 g Fasole verde păstăi rotunde, întregi, foarte fine Bonduelle
  • 0.5 kg cartofi
  • 3 ardei (poate fi roșu, verde sau galben)
  • 3 roșii
  • 0.5 kg carne de vită
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 țelină mică
  • 1 ceapă
  • 1 cățel usturoi
  • Ulei
  • Sare
  • Boia de ardei
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se curăță și se taie ceapa - se încălzește uleiul într-o tigaie mare, se adaugă ceapa și usturoiul tocat și se călesc.

  • Pasul 2

    Se taie carnea de vită în cuburi sau în felii și se pune într-o oală cu boiaua de ardei și sare. Se pune apă și se fierbe un pic la aburi.

  • Pasul 3

    Când se evaporă o parte din apă se pune încă aproximativ un litru de apă adăugându-se și legumele: ardeii, roșiile, morcovul, pătrunjelul și țelina. Se fierbe încă o dată.

  • Pasul 4

    Se adaugă cartofi tăiați în cuburi și fasolea (putem să tăiem păstăile în jumătăți sau să cumpărăm fasolea congelată gata tăiată) și se fierbe încă 15 minute până se înmoaie toate ingrediente (dar nu prea mult).