Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Gem de caise

Caisa este simbolul național al Armeniei. Moi și dulci, caisele sunt gustoase în orice formă, fie proaspete, fie conservate.

Pași de preparare

  • Spălați fructele și îndepărtați sâmburii.

  • Amestecați caisele și zahărul într-o cratiță și lăsați-le timp de 45 de minute.

  • Se fierbe amestecul la foc mediu timp de 25 minute, amestecând în continuu.

  • Umpleți apoi borcanele sterilizate, închideți bine și puneți-le într-o baie de apă fierbinte timp de 15 minute

Rețete care te-ar putea interesa

Gem de caise
5 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 kg caise
  • 1 kg zahăr
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Spălați fructele și îndepărtați sâmburii.

  • Pasul 2

    Amestecați caisele și zahărul într-o cratiță și lăsați-le timp de 45 de minute.

  • Pasul 3

    Se fierbe amestecul la foc mediu timp de 25 minute, amestecând în continuu.

  • Pasul 4

    Umpleți apoi borcanele sterilizate, închideți bine și puneți-le într-o baie de apă fierbinte timp de 15 minute