1. >Rețete
  2. >Gem de caise

Gem de caise

Caisa este simbolul național al Armeniei. Moi și dulci, caisele sunt gustoase în orice formă, fie proaspete, fie conservate.
Ușor
5 persoane
90 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 kg caise

1 kg zahăr
Ingrediente pentru 5 persoane
1 kg caise

1 kg zahăr
  1. Pași 1
    Spălați fructele și îndepărtați sâmburii.
  2. Pași 2
    Amestecați caisele și zahărul într-o cratiță și lăsați-le timp de 45 de minute.
  3. Pași 3
    Se fierbe amestecul la foc mediu timp de 25 minute, amestecând în continuu.
  4. Pași 4
    Umpleți apoi borcanele sterilizate, închideți bine și punețile întro baie de apă fierbinte timp de 15 minute
Sfaturi în bucătărie
Nu folosiți caise deteriorate.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Hummus de linte

    Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.

  • Salată cu mazăre, măsline și pesto

    Gustul de salată mediteraneană poate fi ușor de reprodus și în bucătăria ta. Mazărea Vapeur Bonduell...

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...