1. >Rețete
  2. >Friptură din carne tocată cu mazăre

Friptură din carne tocată cu mazăre

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
35 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
500 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

1 ceapă

2 căței de usturoi

2 felii de pâine

1 ml. lapte

1 ou

Pătrunjel tocat mărunt

Mărar

Sare

Piper

Ulei

Făină

20 g unt

500 g amestec de carne tocată de porc și vită
Ingrediente pentru 4 persoane
500 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle

1 ceapă

2 căței de usturoi

2 felii de pâine

1 ml. lapte

1 ou

Pătrunjel tocat mărunt

Mărar

Sare

Piper

Ulei

Făină

20 g unt

500 g amestec de carne tocată de porc și vită
  1. Pași 1
    Taie ceapa și usturoiul și prăjește-le în puțin ulei.
  2. Pași 2
    Înmoaie pâinea în lapte și las-o să se scurgă 10 minute, apoi stoarce-o.
  3. Pași 3
    Taie frunzele de pătrunjel. Acum amestecă carnea, pătrunjelul, ceapa și usturoiul, pâinea și oul și adaugă puțină sare și piper. Frământă amestecul 10 minute. (Dacă ai timp, lasă amestecul să stea 2 ore.)
  4. Pași 4
    Fă chiftele și apasăle până se fac de 2 cm grosime, dăle prin făină și prăjeștele în tigaie.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...

  • Zucchini umpluți cu legume

    Un preparat ușor, rapid și foarte gustos!