Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Fasole verde cu roșii și mărar

Un preparat cald de fasole verde cu usturoi și mult mărar! Foarte ușor de preparat și de savurat. Poate fi consumat ca aperitiv sau fel principal.

Pași de preparare

  • Tocăm usturoiul în felii mari și-l călim la tigaie, în ulei de măsline, peste care adăugăm ardeiul gras roșu, tăiat fâșii subțiri. Condimentăm cu sare și piper și punem fasolea verde congelată și sotăm.

  • Adăugăm roșiile tăiate în două și supa bază de legume și lăsăm să fiarbă 4-5 minute. La final punem mărarul tocat mărunt.

Rețete care te-ar putea interesa

Fasole verde cu roșii și mărar
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
  • 400 g (1 pungă) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate Vapeur Bonduelle
  • 10 roșii cherry
  • 1 ardei gras roșu
  • 4 căței de usturoi
  • 1 legătură mărar
  • 1 cană supă bază de legume
  • 5 linguri ulei de măsline
  • Germeni mazăre
  • Sare neagră
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Tocăm usturoiul în felii mari și-l călim la tigaie, în ulei de măsline, peste care adăugăm ardeiul gras roșu, tăiat fâșii subțiri. Condimentăm cu sare și piper și punem fasolea verde congelată și sotăm.

  • Pasul 2

    Adăugăm roșiile tăiate în două și supa bază de legume și lăsăm să fiarbă 4-5 minute. La final punem mărarul tocat mărunt.