Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Feijoada - mâncare de fasole roșie cu bucăți de carne de porc

În funcție de regiunea în care se prepară, mâncarea capătă un gust diferit. Rețeta noastră provine din regiunea de nord a țării.

Pași de preparare

  • Fasolea se înmoaie în apă timp de 12 ore. După aceea, fasolea se gătește în apa în care a fost înmuiată.

  • Într-un vas nou căliți carnea, apoi tăiați-o în cuburi mici, iar cârnații în felii.

  • Se încălzește uleiul într-o tigaie mare și se călește ceapa până se maronește. Se adaugă fasolea cu jumătate din apa în care s-a fiert. Apoi se adaugă carnea, cu cealaltă jumătate în care s-a fiert.

  • Mai apoi, se condimentează sosul și se adaugă celelalte ingrediente (frunza de dafin, ardeiul piri-piri și pătrunjelul).

  • Totul trebuie să se fiarbă până când obțineți un sos de o consistență cremoasă.

Rețete care te-ar putea interesa

Feijoada - mâncare de fasole roșie cu bucăți de carne de porc
3 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 500 g Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 0.25 kg urechi de porc
  • 0.5 kg ciolan
  • 0.5 kg cârnați portughezi de porc
  • 50 g alpicao
  • 50 g resunto
  • 0.5 dl ulei de măsline
  • 0.5 kg ceapă
  • Pătrunjel
  • 1 frunză de dafin
  • 1 cățel usturoi
  • Piper alb
  • Boia de ardei dulce
  • Ardei iute piri-piri uscat
  • Sare
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Fasolea se înmoaie în apă timp de 12 ore. După aceea, fasolea se gătește în apa în care a fost înmuiată.

  • Pasul 2

    Într-un vas nou căliți carnea, apoi tăiați-o în cuburi mici, iar cârnații în felii.

  • Pasul 3

    Se încălzește uleiul într-o tigaie mare și se călește ceapa până se maronește. Se adaugă fasolea cu jumătate din apa în care s-a fiert. Apoi se adaugă carnea, cu cealaltă jumătate în care s-a fiert.

  • Pasul 4

    Mai apoi, se condimentează sosul și se adaugă celelalte ingrediente (frunza de dafin, ardeiul piri-piri și pătrunjelul).

  • Pasul 5

    Totul trebuie să se fiarbă până când obțineți un sos de o consistență cremoasă.