Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Eintopf - carne și legume gătite la oală

Eintropf-ul a apărut într-o perioadă, când oamenii nu aveau prea mulți bani, dar familiile erau numeroase. Gospodinele casei îl pregăteau când nu aveau timp de gătit, de exemplu când erau ocupate cu « ziua de spălat rufe » sau secerișul.

Pași de preparare

  • Macaroanele se fierb în apă cu sare, se strecoară. Se fierbe bulionul.

  • Carnea de vită se taie felii, iar ciupercuțele și morcovul, bucățele mici.

  • Ciupercuțele se rumenesc în ulei în tigaie.

  • Se adaugă carnea și morcovul, se toarnă bulionul fiert, se lasă să fiarbă 10 minute.

  • Se adaugă smântâna, se amestecă, se pun condimentele.

  • Se amestecă cu macaroanele.

Rețete care te-ar putea interesa

Eintopf - carne și legume gătite la oală
4 persoane peste 45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
  • 300 g carne fiartă de vită
  • 1 l supă de vită
  • 100 g macaroane cocardă
  • Morcov
  • Ulei
  • 4 lingurițe smântână
  • Sare
  • Piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Macaroanele se fierb în apă cu sare, se strecoară. Se fierbe bulionul.

  • Pasul 2

    Carnea de vită se taie felii, iar ciupercuțele și morcovul, bucățele mici.

  • Pasul 3

    Ciupercuțele se rumenesc în ulei în tigaie.

  • Pasul 4

    Se adaugă carnea și morcovul, se toarnă bulionul fiert, se lasă să fiarbă 10 minute.

  • Pasul 5

    Se adaugă smântâna, se amestecă, se pun condimentele.

  • Pasul 6

    Se amestecă cu macaroanele.