Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Curcan cu sfeclă roșie

Un preparat festiv. Curcanul călit în tigaie este acompaniat de o garnitură cremoasă de spanac și de o salată-sos fresh. Sfecla roșie este "cireașa de pe tort" a preparatului, aducând un plus de savoare și culoare în farfurie

Pași de preparare

  • Condimentăm curcanul cu sare, piper, oregano și puțin ulei de măsline și îl călim într-o tigaie cu puțin unt până prinde o crustă la suprafață, aproximativ 7 minute.

  • Pregătim baby spanacul, îl spălăm și-l scurgem bine de apă. Într-o tigaie călim ceapa roșie tăiată mărunt în puțin unt, apoi adăugăm stocul de pui și baby spanacul.

  • Facem separat și o salată. Amestecăm într-un borcan pătrunjelul tocat mărunt, ardei galben, ardei iute, ridiche și ceapă roșie tăiate cubulețe, stoarcem sosul de la un lime, condimentăm cu oregano și ulei de măsline și agităm bine. Așezăm pe o farfurie curcanul feliat, sfecla roșie,garnitura de spanac și salata din borcan.

Rețete care te-ar putea interesa

Curcan cu sfeclă roșie
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • <p><a href="https://bonduelle.ro/produs/sfecla-rosie-felii-in-otet" target="_blank" rel="noopener">10 felii Sfeclă roșie Bonduelle</a></p>
  • <p>400 g piept de curcan</p>
  • <p>200 g baby spanac</p>
  • <p>1 pahar stoc de pui</p>
  • <p>4 linguri ulei extravirgin</p>
  • <p>50 g unt</p>
  • <p>1 ardei gras galben</p>
  • <p>1 ardei iute roșu</p>
  • <p>1 ceapă roșie</p>
  • <p>1 ridiche</p>
  • <p>1 lime</p>
  • <p>1 legătură pătrunjel</p>
  • <p>vlăstari de mazăre</p>
  • <p>1 linguriță oregano</p>
  • <p>sare, piper</p>
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Condimentăm curcanul cu sare, piper, oregano și puțin ulei de măsline și îl călim într-o tigaie cu puțin unt până prinde o crustă la suprafață, aproximativ 7 minute.

  • Pasul 2

    Pregătim baby spanacul, îl spălăm și-l scurgem bine de apă. Într-o tigaie călim ceapa roșie tăiată mărunt în puțin unt, apoi adăugăm stocul de pui și baby spanacul.

  • Pasul 3

    Facem separat și o salată. Amestecăm într-un borcan pătrunjelul tocat mărunt, ardei galben, ardei iute, ridiche și ceapă roșie tăiate cubulețe, stoarcem sosul de la un lime, condimentăm cu oregano și ulei de măsline și agităm bine. Așezăm pe o farfurie curcanul feliat, sfecla roșie,garnitura de spanac și salata din borcan.