Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cupe din tortilla din fasole roşie

Colorate, delicioase, potrivite în orice ocazie.

Pași de preparare

  • Aşezăm cele 4 tortilla în forme pentru brioşe şi le dăm la cuptor timp de 8 minute, la 180 ° C. Cupele trebuie să devină crocante.

  • Scoatem cupele din forme şi le lăsăm să se răcească în timp ce pregătim carnea.

  • Călim carnea tocată în puţin ulei, adăgam sare şi piper după gust, iar la final fasolea roşie.

  • Punem în cele 4 cupe salata, amestecul de carne tocată şi fasole, iar deasupra brânza gruyere.

Rețete care te-ar putea interesa

Cupe din tortilla din fasole roşie
2 persoane sub 15 min Simplu
INGREDIENTE
  • 100 g Fasole roşie boabe Bonduelle
  • 100 g carne tocată mixtă
  • Salată verde
  • 2 - 3 linguri de brânză gruyere rasă
  • 4 bucăţi de tortilla
  • Sare, piper
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Aşezăm cele 4 tortilla în forme pentru brioşe şi le dăm la cuptor timp de 8 minute, la 180 ° C. Cupele trebuie să devină crocante.

  • Pasul 2

    Scoatem cupele din forme şi le lăsăm să se răcească în timp ce pregătim carnea.

  • Pasul 3

    Călim carnea tocată în puţin ulei, adăgam sare şi piper după gust, iar la final fasolea roşie.

  • Pasul 4

    Punem în cele 4 cupe salata, amestecul de carne tocată şi fasole, iar deasupra brânza gruyere.