Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Creveți în sos de usturoi

O rețetă dedicată iubitorilor de creveți. Descoperă-i savoarea!

Pași de preparare

  • Se încinge o cratiță largă, se adaugă uleiul și se prăjesc creveții în tranșe.
  • Se șterge cratița cu un șervețel de hârtie, se adaugă untul și se încălzește până ce untul începe să facă spumă. Se adaugă usturoiul și pătrunjelul și se gătește 1-2 minute, până ce capătă o culoare brună.
  • Apoi se adaugă creveții pe cratița fierbinte. Se condimentează după gust cu sare și piper. Se stropește cu suc de lămâie și se scutură cratița pentru a acoperi creveții cu sos.

Rețete care te-ar putea interesa

Creveți în sos de usturoi
8 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 kg creveți regali curățați
  • 50 g unt fără sare
  • 2 căței de usturoi tocați mărunt
  • 2 linguri pătrunjel tocat mărunt
  • Sare
  • 2 lingurițe suc de lămâie
  • 1 baghetă crocantă
  • 1 piper negru proaspăt măcinat
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se încinge o cratiță largă, se adaugă uleiul și se prăjesc creveții în tranșe.

  • Pasul 2

    Se șterge cratița cu un șervețel de hârtie, se adaugă untul și se încălzește până ce untul începe să facă spumă. Se adaugă usturoiul și pătrunjelul și se gătește 1-2 minute, până ce capătă o culoare brună.

  • Pasul 3

    Apoi se adaugă creveții pe cratița fierbinte. Se condimentează după gust cu sare și piper. Se stropește cu suc de lămâie și se scutură cratița pentru a acoperi creveții cu sos.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.