Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cotlet de berbecuț cu legume provensal

Pregătești o cină specială? Amestecul de legume Provencal, este potrivit ca și garnitura pentru un cotlet de berbecuț, delicios și suculent.

Pași de preparare

  • Într-o tigaie cu puțin ulei gătim mixul de legume, pe care îl condimentăm cu amestec de ierburi aromatice, sare și piper. Lăsăm să se gătească pentru aproximativ 10 minute.

  • Condimentăm cotletul de berbecut cu sare și piper, și îl gătim într-o tigaie în care adăugăm ulei, usturoi, cimbru, rozmarin și unt. Amestecăm usor totul pentru ca berbecutul să absoarba toate aromele adăugate, și turnăm vin roșu pentru a fi mai suculent.

  • Într-o tigaie înaltă, turnăm zeama obtinută de la carnea deja gătită, peste care adăugăm zahăr, amidon de porumb, și amestecăm continuu la foc mic, până se îngroașă. 

  • Pe o farfurie adăugăm mixul de legume, cotletul de berbecut și sosul pregătit anterior, iar cina poate fi servită.

Rețete care te-ar putea interesa

Cotlet de berbecuț cu legume provensal
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 400 gr Amestec de legume Provensal, Bonduelle

  • 300 gr cotlet de berbec

  • 50 gr unt

  • 50 ml vin roșu

  • amidon de porumb

  • amestec ierburi 

  • rozmarin

  • cimbru

  • usturoi

  • zahăr

  • ulei de măsline

  • sare

  • piper

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Într-o tigaie cu puțin ulei gătim mixul de legume, pe care îl condimentăm cu amestec de ierburi aromatice, sare și piper. Lăsăm să se gătească pentru aproximativ 10 minute.

  • Pasul 2

    Condimentăm cotletul de berbecut cu sare și piper, și îl gătim într-o tigaie în care adăugăm ulei, usturoi, cimbru, rozmarin și unt. Amestecăm usor totul pentru ca berbecutul să absoarba toate aromele adăugate, și turnăm vin roșu pentru a fi mai suculent.

  • Pasul 3

    Într-o tigaie înaltă, turnăm zeama obtinută de la carnea deja gătită, peste care adăugăm zahăr, amidon de porumb, și amestecăm continuu la foc mic, până se îngroașă. 

  • Pasul 4

    Pe o farfurie adăugăm mixul de legume, cotletul de berbecut și sosul pregătit anterior, iar cina poate fi servită.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.