Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Colțunași prăjiți cu spanac și varză chinezească

O rețetă asiatică foarte gustoasă. Bonduelle

Pași de preparare

  • Se dezgheață spanacul și se pasează în blender împreună cu varza chinezească, ceapa verde, usturoiul și ghimbirul. Se încorporează în piure mazărea verde decongelată, se amestecă și se gătește amestecul în tigaie timp de 10 minute, adăugând ardei iute tocat, 2 linguri de ulei vegetal, sare și jumătate din cantitatea de zahăr.

  • Se decongelează aluatul și, fără să se ruleze, se formează colțunași. Se adaugă puțin din amestec în centrul cercului de aluat și se răsucesc colțunași cu codiță.

  • Se prăjesc colțunașii în ulei încins timp de 10-15 minute.

  • Pentru sos se amestecă restul de zahăr, sosul de soia și sosul de chilli. Colțunașii se servesc cu sos.

Rețete care te-ar putea interesa

Colțunași prăjiți cu spanac și varză chinezească
2 persoane 30-45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 375 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 100 g Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
  • 1 pachet de aluat pentru pachețele de primăvară (20 de foi)
  • 400 g varză chinezească
  • 1 buc. (100 g) ghimbir (rădăcină)
  • 3-4 fire ceapă verde
  • 300 ml. ulei vegetal
  • 1 ardei iute
  • 3 căței de usturoi
  • 6 linguri sos de soia
  • 4 picături sos de chilli
  • 1 linguriță zahăr
  • Sare după gust
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se dezgheață spanacul și se pasează în blender împreună cu varza chinezească, ceapa verde, usturoiul și ghimbirul. Se încorporează în piure mazărea verde decongelată, se amestecă și se gătește amestecul în tigaie timp de 10 minute, adăugând ardei iute tocat, 2 linguri de ulei vegetal, sare și jumătate din cantitatea de zahăr.

  • Pasul 2

    Se decongelează aluatul și, fără să se ruleze, se formează colțunași. Se adaugă puțin din amestec în centrul cercului de aluat și se răsucesc colțunași cu codiță.

  • Pasul 3

    Se prăjesc colțunașii în ulei încins timp de 10-15 minute.

  • Pasul 4

    Pentru sos se amestecă restul de zahăr, sosul de soia și sosul de chilli. Colțunașii se servesc cu sos.