Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Ciorbă de păstăi

Pe o vreme friguroasă, această ciorbă te încălzește. Ilie Șandru

Pași de preparare

  • Pieptul de pui se taie fâșii și-l punem la fiert cu legumele toate cubulețe. Păstăile se lasă la dezghețat.
  • Adăugăm sare. Când este carnea aproape fiartă, se pun păstăile, bulionul sau roșiile.
  • Usturoiul se curăță și se freacă cu sare și ulei. Adăugăm 3 linguri smântână și punem în oală, batem oul.
  • Verdeața tocată se pune la final și luăm oala de pe foc. Servim cu pâine prăjită și 1-2 căței de usturoi.

Rețete care te-ar putea interesa

Ciorbă de păstăi
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 păstârnac
  • 5-6 căței usturoi
  • verdeață
  • 1 ou
  • 1 piept de pui dezosat
  • 3 linguri smântână
  • Ulei
  • Sare
  • Bulion sau roșii
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pieptul de pui se taie fâșii și-l punem la fiert cu legumele toate cubulețe. Păstăile se lasă la dezghețat.

  • Pasul 2

    Adăugăm sare. Când este carnea aproape fiartă, se pun păstăile, bulionul sau roșiile.

  • Pasul 3

    Usturoiul se curăță și se freacă cu sare și ulei. Adăugăm 3 linguri smântână și punem în oală, batem oul.

  • Pasul 4

    Verdeața tocată se pune la final și luăm oala de pe foc. Servim cu pâine prăjită și 1-2 căței de usturoi.