Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Ciorbă de păstăi

Pe o vreme friguroasă, această ciorbă te încălzește. Ilie Șandru

Pași de preparare

  • Pieptul de pui se taie fâșii și-l punem la fiert cu legumele toate cubulețe. Păstăile se lasă la dezghețat.
  • Adăugăm sare. Când este carnea aproape fiartă, se pun păstăile, bulionul sau roșiile.
  • Usturoiul se curăță și se freacă cu sare și ulei. Adăugăm 3 linguri smântână și punem în oală, batem oul.
  • Verdeața tocată se pune la final și luăm oala de pe foc. Servim cu pâine prăjită și 1-2 căței de usturoi.

Rețete care te-ar putea interesa

Ciorbă de păstăi
6 persoane 30-45 min Simplu
INGREDIENTE
  • 200 g Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate VAPEUR Bonduelle
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1/2 păstârnac
  • 5-6 căței usturoi
  • verdeață
  • 1 ou
  • 1 piept de pui dezosat
  • 3 linguri smântână
  • Ulei
  • Sare
  • Bulion sau roșii
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Pieptul de pui se taie fâșii și-l punem la fiert cu legumele toate cubulețe. Păstăile se lasă la dezghețat.

  • Pasul 2

    Adăugăm sare. Când este carnea aproape fiartă, se pun păstăile, bulionul sau roșiile.

  • Pasul 3

    Usturoiul se curăță și se freacă cu sare și ulei. Adăugăm 3 linguri smântână și punem în oală, batem oul.

  • Pasul 4

    Verdeața tocată se pune la final și luăm oala de pe foc. Servim cu pâine prăjită și 1-2 căței de usturoi.