Pași de preparare
-
Tăiem ceapa mărunt și strivim usturoiul. Călim cele doua ingrediente în puțin ulei de masline, apoi adăugăm orezul. Când boabele de orez capătă un aspect opac, adăugăm vinul alb și îl lăsăm să se absoarbă.
-
Amestecăm conținutul și adăugăm sucul de roșii în 3 tranșe, una câte una, doar atunci când lichidul este aproape absorbit.
-
După ultima tranșă, adăugăm 1/2 de conservă Mexicana Fasole Roșie cu porumb în sos de chilli. Condimentăm după gust cu sare, piper și nucșoară. Gustăm, iar dacă orezul pare prea tare, îl mai lăsăm puțin la foc Și adăugăm puțin busuioc. Când conținutul se răcește, se lasă la frigider 1-2 ore.
-
Odată răcit, facem chifteluțe cu diametrul de 5-6 cm în jurul unei bile de mozzarela. Trecem chiftelele prin pesmet, ouă și făină, dupa care le prăjim în ulei pâna se rumenesc. Poftă bună!