1. >Rețete
  2. >Chifteluțe mexicane

Chifteluțe mexicane

O rețetă inedită pentru momente savuroase.
Mediu
4 persoane
170 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle

1 ceapă

150 g risotto

150 ml. vin alb sec

500 ml. suc de roșii

2 căţei de usturoi

Sare, piper, nucșoară, busuioc

2 ouă

Pesmet

Ulei pentru gătit
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (430 g) MEXICANA, Fasole roşie boabe cu porumb dulce în sos tomat picant Bonduelle

1 ceapă

150 g risotto

150 ml. vin alb sec

500 ml. suc de roșii

2 căţei de usturoi

Sare, piper, nucșoară, busuioc

2 ouă

Pesmet

Ulei pentru gătit
  1. Pași 1
    Tăiem ceapa mărunt și strivim usturoiul. Călim cele doua ingrediente în puțin ulei de masline, apoi adăugăm orezul. Când boabele de orez capătă un aspect opac, adăugăm vinul alb și îl lăsăm să se absoarbă.
  2. Pași 2
    Amestecăm conținutul și adăugăm sucul de roșii în 3 tranșe, una câte una, doar atunci când lichidul este aproape absorbit.
  3. Pași 3
    După ultima tranșă, adăugăm 1/2 de conservă Mexicana Fasole Roșie cu porumb în sos de chilli. Condimentăm după gust cu sare, piper și nucșoară. Gustăm, iar dacă orezul pare prea tare, îl mai lăsăm puțin la foc Și adăugăm puțin busuioc. Când conținutul se răcește, se lasă la frigider 1-2 ore.
  4. Pași 4
    Odată răcit, facem chifteluțe cu diametrul de 56 cm în jurul unei bile de mozzarela. Trecem chiftelele prin pesmet, ouă și făină, dupa care le prăjim în ulei pâna se rumenesc. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Toast cu avocado şi porumb

    Un starter sănătos pentru un prânz copios.

  • Tacos cu porumb și fasole roșie

    Foi de tacos proaspete, alături de un mix texan de porumb și fasole roșie, pun bazele unui preparat ...

  • Tartar de ton roșu cu porumb

    Îți propunem o rețetă cu ingrediente alese, de preparat și savurat împreună cu cei dragi. Descoperă...