Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Cartofi Hasselback cu salsa de porumb dulce şi ardei

O rețetă servită de Cristina Mehedințeanu.

Pași de preparare

  • Cartofii se decojesc, se spală și se taie felii foarte subțiri cu un cuțit bine ascuțit, până aproape de bază. Nu se taie de tot. Se ung cu sare, unt și ulei de măsline și se bagă la cuptor timp de 25-30 de minute. Trebuie să iasă rumeni și moi.

  • Pentru salsa, scurgem porumbul, tăiem ceapa, usturoiul și ardeiul cubulețe iar pătrunjelul mărunt. Amestecăm bine toate ingredientele Într-un castron cu ulei de măsline, sare, piper, suc de lămâie și chimen pudră.

  • Servim cu iaurt grecesc deasupra.

Rețete care te-ar putea interesa

Cartofi Hasselback cu salsa de porumb dulce şi ardei
4 persoane peste 45 min Mediu
INGREDIENTE
  • 1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

  • Sare

  • Unt

  • Ulei de măsline

  • (pentru salsa):

  • 4 cartofi medii

  • 1 ceapă roșie

  • 1 cățel de usturoi

  • 1 ardei gras roșu

  • Pătrunjel

  • Ulei de măsline

  • Chimen pudră

  • Suc de lămâie

  • Sare

  • Piper negru

  • Iaurt grecesc pentru servire

Pași de preparare
  • Pasul 1

    Cartofii se decojesc, se spală și se taie felii foarte subțiri cu un cuțit bine ascuțit, până aproape de bază. Nu se taie de tot. Se ung cu sare, unt și ulei de măsline și se bagă la cuptor timp de 25-30 de minute. Trebuie să iasă rumeni și moi.

  • Pasul 2

    Pentru salsa, scurgem porumbul, tăiem ceapa, usturoiul și ardeiul cubulețe iar pătrunjelul mărunt. Amestecăm bine toate ingredientele Într-un castron cu ulei de măsline, sare, piper, suc de lămâie și chimen pudră.

  • Pasul 3

    Servim cu iaurt grecesc deasupra.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.