Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Accept Nu accept

Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață

O rețetă rapidă pentru o seară frumoasă în familie.

Pași de preparare

  • Se taie cartofii în coajă în jumătate, fiecare pereche de cartofi se învelește în folie de aluminiu. Se pun cartofii într-o formă de copt, se așază deasupra încă o folie și se dau la cuptorul pre-încălzit la 220°C timp de 40-45 de minute.

  • Pentru umplutură, se dezgheață spanacul, se taie toate verdețurile, se adaugă sare, piper, ulei de măsline și se amestecă împreună.

  • Când sunt cartofii gata, se scoate miezul din fiecare jumătate, miezul cartofilor se pasează într-un piure și se adaugă la umplutură.

  • Se umplu cartofii cu umplutura și se dau la cuptor încă 10 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Cartofi copți umpluți cu spanac și verdeață
6 persoane peste 45 min Complex
INGREDIENTE
  • 250 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
  • 6 cartofi
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 fire de ceapă verde
  • 2 linguri ulei de măsline
  • Sare după gust
  • Piper după gust
Pași de preparare
  • Pasul 1

    Se taie cartofii în coajă în jumătate, fiecare pereche de cartofi se învelește în folie de aluminiu. Se pun cartofii într-o formă de copt, se așază deasupra încă o folie și se dau la cuptorul pre-încălzit la 220°C timp de 40-45 de minute.

  • Pasul 2

    Pentru umplutură, se dezgheață spanacul, se taie toate verdețurile, se adaugă sare, piper, ulei de măsline și se amestecă împreună.

  • Pasul 3

    Când sunt cartofii gata, se scoate miezul din fiecare jumătate, miezul cartofilor se pasează într-un piure și se adaugă la umplutură.

  • Pasul 4

    Se umplu cartofii cu umplutura și se dau la cuptor încă 10 minute.