Bună, noi folosim cookie-uri în scopuri statistice, pentru analiza traficului de pe site, pentru analize de marketing și pentru îmbunătățirea experienței vizitatorului pe site.

Mai multe informații

Broccoli cu paste

O rețetă gustoasă, foarte ușor de pregătit. Ionela Carmen Bota

Pași de preparare

 • Într-o oală cu apă clocotită și puțină sare se fierb pentru 7 minute pastele împreună cu bucățile de broccoli. Se strecoară (apa în care au fiert se păstrează) și se așează într-un vas termorezistent.

 • Bucățile de broccoli se pasează ușor cu furculița și se amestecă cu pastele. Se toarnă 150 ml. din apa în care au fiert pastele, se mai pune cașcavalul ras și smântâna (eu am mai pus și o bucată de friptură de porc rămasă de la prânz și pe care am tăiat-o în bucăți mici) și se amestecă ușor.

 • Deasupra se pune parmezanul amestecat cu pesmetul și se dă la cuptorul încălzit 20 minute.

Rețete care te-ar putea interesa

Broccoli cu paste
2 persoane 15-30 min Simplu
INGREDIENTE
Pași de preparare
 • Pasul 1

  Într-o oală cu apă clocotită și puțină sare se fierb pentru 7 minute pastele împreună cu bucățile de broccoli. Se strecoară (apa în care au fiert se păstrează) și se așează într-un vas termorezistent.

 • Pasul 2

  Bucățile de broccoli se pasează ușor cu furculița și se amestecă cu pastele. Se toarnă 150 ml. din apa în care au fiert pastele, se mai pune cașcavalul ras și smântâna (eu am mai pus și o bucată de friptură de porc rămasă de la prânz și pe care am tăiat-o în bucăți mici) și se amestecă ușor.

 • Pasul 3

  Deasupra se pune parmezanul amestecat cu pesmetul și se dă la cuptorul încălzit 20 minute.

Cumpără Online
Acum poți achiziționa online produsele Bonduelle dorite, cu livrare direct la tine acasă, pentru ca tu să-ți poți pregăti oricând preparatele preferate.